SNELNIEUWS

Dinsdag 31 mei
 
 
Exclusieve artikelen van de Telegraaf redactie

Relatie Estelle en Badr 'sterker dan ooit'

04 DEC 2012

Estelle Cruijff vertelt openhartig over haar veelbesproken relatie met Badr Hari.

Foto: albert den iseger fotografie
Foto: ANP
Badr en Estelle
Foto: Albert den Iseger fotografie

Estelle vertelt in de nieuwe Beau Monde over de liefde, maar ook de pijn die ze voelt in haar relatie met de gevangen kickbokser.

"Als er erge dingen gebeuren, kan een relatie twee kanten op gaan: je groeit uit elkaar of de band wordt sterker. Voor ons geldt dat laatste. We zijn al zoveel intiemer geworden, we hebben onze relatie naar een volgend level getild. Badr en ik hebben in onze prille dagen al zo veel meegemaakt, dat ik mag hopen hiermee de zogenaamde seven year itch nu al de nek te hebben omgedraaid," vertelt Estelle in het tijdschrift.  

Estelle blijft ondanks alle commotie achter Badr staan. "Het grootste gedeelte van de dag voel ik me strijdlustig. Maar natuurlijk zijn er momenten dat het verdriet de overhand neemt. Dat ik pijn in mijn hart voel en me geen raad weet met de machteloosheid. Dan probeer ik me sterk te houden, ook voor de kinderen, en te onthouden dat ik zonder diepe dalen ook geen hoge pieken kan beleven."

Het kost de ex-vrouw van Ruud Gullit veel moeite en pijn. ''Ik mis hem vreselijk, om dat gevoel kan ik niet heen. Er zijn avonden waarop mijn hoofd huilend op het kussen belandt. Maar huilen hoort erbij, het is een van de vele emoties die de achtbaan van mijn leven telt op dit moment''.

"Begin december is Badr jarig en ik wil niets liever dan mijn liefde voor hem tonen door iets bijzonders te doen'', zegt ze. ''Door met een vliegtuig vol rozenblaadjes over hem heen te vliegen, bijvoorbeeld. Ik moet alleen nog even uitzoeken aan welke kant van het gebouw zijn raam dan uitkijkt."

Van de spaarzame momenten samen met Badr leeft Estelle weer op. ''Soms mogen Badr en ik bellen en één keer per week mag ik hem bezoeken. De momenten waarop ik hem mag vasthouden, zijn momenten waarop ik bijna licht geef van geluk. Daar teer ik dan de hele week op''.

15.5 °C
N3
 
files 289
169 km.
Beurs AEX
AEX 451.79
+ / - +0.19%
Andy struikelt over seksvraag
In de nieuwe aflevering van Concentrate krijgt oud-profvoetballer Andy van der Meijde een...