Nieuw! Elke maand
15 Premium artikelen gratis.
Registreer nu of log in en lees voortaan elke maand 15 Premium artikelen gratis.

SNELNIEUWS

Zaterdag 29 april
Dit is het laatste Premium artikel dat u gratis kunt lezen. Tijd voor een abonnement!
premium

Ziekenhuis Kate trapt in grap

05 DEC 2012

LONDEN - AUDIO Twee presentatoren van een Australisch radiostation zijn er in geslaagd om de verpleegster van Kate aan de telefoon te krijgen. De zwangere vrouw van de Britse prins William ligt momenteel in een ziekenhuis in Londen met een ernstige vorm van zwangerschapsmisselijkheid.

Foto: AP

De dj's van radiostation 2Day FM deden zich aan de telefoon voor als koningin Elizabeth II en prins Charles. De 'koningin' zei dat ze Kate wilde spreken, maar omdat die lag te slapen, praatte de zuster haar bij over de toestand van de aanstaande moeder.

De BBC meldde woensdag dat het King Edward VII hospital in Londen het incident „heel erg betreurt”. Het ziekenhuis vindt vertrouwelijkheid een groot goed en houdt daarom de telefoonprotocollen tegen het licht.

Prins William en Kate willen niet reageren op de grap. Prins William bezoekt woensdag voor de derde dag op rij zijn vrouw in het ziekenhuis.

De koninklijke familie liet dinsdagavond weten dat Kate aardig opknapt. De prinses en prins lieten weten intens dankbaar te zijn voor alle goede wensen die hen hebben bereikt. Kate verblijft naar verwachting enkele dagen in het ziekenhuis.

Het is voor het eerst dat Kate een kind krijgt. Dat zal ooit zijn of haar vader, prins William, opvolgen op de Britse troon.

Luister hier naar het begin van het telefoontje.

Verder lezen?
Elke maand 15 premium artikelen gratis
Ik heb al een account / ik ben abonnee
Verder lezen?
U heeft deze maand 15 Premium artikelen gratis gelezen.
Tijd voor een abonnement!
8.9 °C
OZO4
Beurs AEX
AEX 521.13
+ / - -0.15%
`Dit is de leukste film van het...
De nieuwe Guardians of the Galaxy is nu overal te zien in de bios. Wij spraken met de cast,...