SNELNIEUWS

Woensdag 26 oktober
 
 
Exclusieve artikelen van de Telegraaf redactie
Foto: AB BLAUW

Spannende avond Leona en Sandra

07 DEC 2012 Colette Boegman

Een van de supertalenten uit het team van Trijntje Oosterhuis moet vanavond The Voice of Holland verlaten. Het is rasentertainer Leona Philippo versus de zangeres met het eigen geluid Sandra van Nieuwland.

Hoewel Sandra al wekenlang de eerste, tweede en derde plaats van iTunes bezet houdt, vreest ze dat ze het onderspit zal delven. „De mensen die mijn singles downloaden, sms’en niet!”

„We hebben allebei laten zien wat we kunnen. En Trijn gelooft in ons allebei. Het is nu een kwestie van smaak”, denkt Leona. „De uitslag is door de stem van de thuiscoaches niet te voorspellen.”

Leona begint te lachen: „Sandra en ik zijn in alle opzichten zo verschillend. Zij is rustig, ik hyper. Zij is blond, ik donker. Zij is lang, ik kort. En ook qua zang is het appels met peren vergelijken. Die positie is eigenlijk heel comfortabel. We zijn allebei goed in staat om team Trijntje te vertegenwoordigen in de finale van volgende week. Het is nu slechts nog een kwestie van smaak. Het lot ligt in handen van de thuiscoaches.”

Lees het gehele artikel in dagblad De Telegraaf.

10.7 °C
ZZW3
 
files 289
169 km.
Beurs AEX
AEX 455.82
+ / - -0.76%
`Echt de allerlaatste keer`
Woensdag kreeg de pers een eerste kijkje bij de repetities van Ciske de Rat. Nog een paar weekjes...