Pssst! De Telegraaf krijgt een nieuwe website. Nieuwsgierig? Bekijk ‘m hier!

SNELNIEUWS

Zondag 24 september
Dit is het laatste Premium artikel dat u gratis kunt lezen. Tijd voor een abonnement!
premium
Foto: AB BLAUW

Spannende avond Leona en Sandra

07 DEC 2012 Colette Boegman

Een van de supertalenten uit het team van Trijntje Oosterhuis moet vanavond The Voice of Holland verlaten. Het is rasentertainer Leona Philippo versus de zangeres met het eigen geluid Sandra van Nieuwland.

Hoewel Sandra al wekenlang de eerste, tweede en derde plaats van iTunes bezet houdt, vreest ze dat ze het onderspit zal delven. „De mensen die mijn singles downloaden, sms’en niet!”

„We hebben allebei laten zien wat we kunnen. En Trijn gelooft in ons allebei. Het is nu een kwestie van smaak”, denkt Leona. „De uitslag is door de stem van de thuiscoaches niet te voorspellen.”

Leona begint te lachen: „Sandra en ik zijn in alle opzichten zo verschillend. Zij is rustig, ik hyper. Zij is blond, ik donker. Zij is lang, ik kort. En ook qua zang is het appels met peren vergelijken. Die positie is eigenlijk heel comfortabel. We zijn allebei goed in staat om team Trijntje te vertegenwoordigen in de finale van volgende week. Het is nu slechts nog een kwestie van smaak. Het lot ligt in handen van de thuiscoaches.”

Lees het gehele artikel in dagblad De Telegraaf.

Verder lezen?
Elke maand 15 premium artikelen gratis
Ik heb al een account / ik ben abonnee
Verder lezen?
U heeft deze maand 15 Premium artikelen gratis gelezen.
Tijd voor een abonnement!
11.5 °C
O2
Beurs AEX
AEX 528.03
+ / - -0.08%