SNELNIEUWS

Zondag 11 december
Dit is het laatste gratis Premium artikel dat u kunt lezen. Tijd voor een abonnement?
premium
Foto: AB BLAUW

Spannende avond Leona en Sandra

07 DEC 2012 Colette Boegman

Een van de supertalenten uit het team van Trijntje Oosterhuis moet vanavond The Voice of Holland verlaten. Het is rasentertainer Leona Philippo versus de zangeres met het eigen geluid Sandra van Nieuwland.

Hoewel Sandra al wekenlang de eerste, tweede en derde plaats van iTunes bezet houdt, vreest ze dat ze het onderspit zal delven. „De mensen die mijn singles downloaden, sms’en niet!”

„We hebben allebei laten zien wat we kunnen. En Trijn gelooft in ons allebei. Het is nu een kwestie van smaak”, denkt Leona. „De uitslag is door de stem van de thuiscoaches niet te voorspellen.”

Leona begint te lachen: „Sandra en ik zijn in alle opzichten zo verschillend. Zij is rustig, ik hyper. Zij is blond, ik donker. Zij is lang, ik kort. En ook qua zang is het appels met peren vergelijken. Die positie is eigenlijk heel comfortabel. We zijn allebei goed in staat om team Trijntje te vertegenwoordigen in de finale van volgende week. Het is nu slechts nog een kwestie van smaak. Het lot ligt in handen van de thuiscoaches.”

Lees het gehele artikel in dagblad De Telegraaf.

Vaker Premium artikelen lezen?
Registreer en lees elke maand
15 Premium artikelen gratis!
Vaker Premium artikelen lezen?
Dit is het laatste gratis Premium artikel dat u kunt lezen. Tijd voor een abonnement?
9.3 °C
W4
Beurs AEX
AEX 469.77
+ / - +0.66%
Paf dolgelukkig met nieuwe liefde
Onze verslaggever spotte Barry Paf bij het eenmalige concert van K-Otic en vraagt hem het hemd van...