Pssst! De Telegraaf krijgt een nieuwe website. Nieuwsgierig? Bekijk ‘m hier!

SNELNIEUWS

Zondag 24 september
Dit is het laatste Premium artikel dat u gratis kunt lezen. Tijd voor een abonnement!
premium

Zinderende halve finale The Voice of Holland

07 DEC 2012

SLIDESHOW - Floortje Smit, Ivar Oosterloo, Johannes Rypma en Leona Philippo hebben zich vrijdagavond geplaatst voor de grote finale van The Voice of Holland 3.

Foto: ANP Kippa

Floortje Smit (team VanVelzen) versloeg haar concurrente Eyelar Mirzazadeh. Floortje, die in 2006 tweede werd in Idols, kreeg meer punten van de coaches én de thuisjury. Floortje kon maar moeilijk bevatten dat ze in de finale staat. "Ik ben zo ontzettend blij! Geweldig!"

Marco Borsato gaat de finale in met Ivar Oosterloo, die hij in de liveshow liefkozend een 'bijzonder joch' en 'ruwe diamant' noemde. Barbara Straathof zien we volgende week niet terug, maar de zangeres vertrekt met opgeheven hoofd. "Ik heb in ieder geval een waanzinnige tijd gehad."

In het team van Nick & Simon kwam de Fries Johannes Rypma als winnaar uit de bus en moest Maame Joses het veld ruimen. Johannes kreeg maar liefst 80,2% van de stemmen van de kijkers, ondanks het feit dat de coaches nog altijd minder enthousiast zijn over zijn stem.

De strijd der titanen binnen het team van Trijntje Oosterhuis werd gewonnen door Leona Philippo. Sandra van Nieuwland, die volgens Roel van Velzen het totaalplaatje heeft, heeft de finale net niet gered. De zangeres, die zich al vroeg in de talentenjacht ontpopte tot de gedoodverfde winnaar, kreeg van de coaches en het publiek een staande ovatie.

 

 

Verder lezen?
Elke maand 15 premium artikelen gratis
Ik heb al een account / ik ben abonnee
Verder lezen?
U heeft deze maand 15 Premium artikelen gratis gelezen.
Tijd voor een abonnement!
14.5 °C
O2
Beurs AEX
AEX 528.03
+ / - -0.08%
Wordt deze Miss het Koffermeisje?
Simone (19) wist alle ogen op zich gericht tijdens de verkiezing Miss Beauty of Gelderland. Ze mag...