Nieuw! Elke maand
15 Premium artikelen gratis.
Registreer nu of log in en lees voortaan elke maand 15 Premium artikelen gratis.

SNELNIEUWS

Zondag 23 april
Dit is het laatste Premium artikel dat u gratis kunt lezen. Tijd voor een abonnement!
premium

 

Joke Bruijs bevriend met al haar exen

11 DEC 2012

De drie mannen in haar leven, Gerard Cox, Boris Bayer en nu Frits Landesbergen, omhelsden zangeres/actrice Joke Bruijs gisteren alle drie liefdevol toen zij haar biografie in ontvangst nam.

LEX
LEX
Foto: BLAUW, AB

„Je bent een geweldenaar!” Ook al is ze van de eerste twee mannen gescheiden, de spontane Rotterdamse kan door haar positiviteit en levenskracht nog steeds met allemaal door één deur. Eén man mist ze echter nog elke dag:

„Mijn vader.” Vader Kees stierf toen Joke nog maar 18 jaar was. Twee jaar nadat bij hem longkanker was geconstateerd. „In het Sint Clara Ziekenhuis werd hij eerst nog gefeliciteerd omdat de vlekken op zijn longen geen tbc bleken te zijn. Later bleken het uitzaaiingen van nierkanker.”

Joke zegt; „Die laatste twee jaar van zijn leven heb ik wel een inhaalslag kunnen leveren. Omdat ik ’s avonds al vaak optrad, was ik overdag veel thuis. We praatten en lachten meer dan ooit. Ik heb drie oudere broers, Cees, Flip en Jantje, dus in het mannenhuishouden dat we hadden was ik als dochter tot dan toe niet zo aan bod gekomen.”

Lees verder in dagblad De Telegraaf.

Verder lezen?
Elke maand 15 premium artikelen gratis
Ik heb al een account / ik ben abonnee
Verder lezen?
U heeft deze maand 15 Premium artikelen gratis gelezen.
Tijd voor een abonnement!
7.7 °C
W2
Beurs AEX
AEX 512.19
+ / - +0.09%