SNELNIEUWS

Maandag 5 december
 
 
Exclusieve artikelen van de Telegraaf redactie

Dutch Diva-rel wakkert aan

12 DEC 2012

Sandra Reemer kijkt met weinig plezier terug op haar tijd met Marga Bult en Sjoukje Smit, met wie ze vijf jaar lang The Dutch Diva's vormde. "Het was ongelooflijk hoeveel haat, nijd en jaloezie er naar mij toe was."

Foto: AB BLAUW

De zangeres onthult in het AD dat ze altijd bewust heeft gezwegen over de reden van haar vertrek. Ze had geen zin in een 'moddergooicampagne'. "Ik vertel het nu wél, omdat ik vermoed dat die meiden geen idee hebben wat voor impact die periode op me heeft gehad. Ik voelde me verraden. Ik kon niets goed doen: alles wat ik zei was fout. Ik kon niet meer."

Sandra kreeg veel negatieve reacties van woedende fans toen ze in 2005 plotseling uit de groep stapte. "Ik kan je haast niet uitleggen hoe verschrikkelijk me dat heeft gekwetst." Maar achteraf is ze Marga en Sjoukje dankbaar. "Doordat ik emotioneel zo in de war was, restte me niets anders om op zoek te gaan naar mezelf en waar al het verdriet vandaan kwam. Toen begon ik een duidelijk rode draad te zien."

Marga reageert verbijsterd op de uitspraken van haar oud-collega. Ze vertelt dat ze er destijds alles aan hebben gedaan om onderlinge problemen op te lossen. Er kwam zelfs een mediator aan te pas. "Niks baatte. Wij werken na al die tijd nog met dezelfde groep mensen terwijl Sandra er hele nieuwe groepen collega's doorheen heeft gejaagd. Dat zegt iets over ons en haar."

 

 

-2.6 °C
OZO2
Beurs AEX
AEX 453.32
+ / - +0.83%
Lieke moet `afkicken` van alcohol
Lieke van Lexmond is in verwachting van haar tweede kindje en mag voorlopig dus niet drinken....