Pssst! De Telegraaf krijgt een nieuwe website. Nieuwsgierig? Bekijk ‘m hier!

SNELNIEUWS

Vrijdag 22 september
Dit is het laatste Premium artikel dat u gratis kunt lezen. Tijd voor een abonnement!
premium

Dutch Diva-rel wakkert aan

12 DEC 2012

Sandra Reemer kijkt met weinig plezier terug op haar tijd met Marga Bult en Sjoukje Smit, met wie ze vijf jaar lang The Dutch Diva's vormde. "Het was ongelooflijk hoeveel haat, nijd en jaloezie er naar mij toe was."

Foto: AB BLAUW

De zangeres onthult in het AD dat ze altijd bewust heeft gezwegen over de reden van haar vertrek. Ze had geen zin in een 'moddergooicampagne'. "Ik vertel het nu wél, omdat ik vermoed dat die meiden geen idee hebben wat voor impact die periode op me heeft gehad. Ik voelde me verraden. Ik kon niets goed doen: alles wat ik zei was fout. Ik kon niet meer."

Sandra kreeg veel negatieve reacties van woedende fans toen ze in 2005 plotseling uit de groep stapte. "Ik kan je haast niet uitleggen hoe verschrikkelijk me dat heeft gekwetst." Maar achteraf is ze Marga en Sjoukje dankbaar. "Doordat ik emotioneel zo in de war was, restte me niets anders om op zoek te gaan naar mezelf en waar al het verdriet vandaan kwam. Toen begon ik een duidelijk rode draad te zien."

Marga reageert verbijsterd op de uitspraken van haar oud-collega. Ze vertelt dat ze er destijds alles aan hebben gedaan om onderlinge problemen op te lossen. Er kwam zelfs een mediator aan te pas. "Niks baatte. Wij werken na al die tijd nog met dezelfde groep mensen terwijl Sandra er hele nieuwe groepen collega's doorheen heeft gejaagd. Dat zegt iets over ons en haar."

 

 

Verder lezen?
Elke maand 15 premium artikelen gratis
Ik heb al een account / ik ben abonnee
Verder lezen?
U heeft deze maand 15 Premium artikelen gratis gelezen.
Tijd voor een abonnement!
12.6 °C
Z1
Beurs AEX
AEX 528.47
+ / - 0.0%
Johnny kijkt ogen uit bij VN
Johnny de Mol is op uitnodiging van minister Bert Koenders bij de Verenigde Naties in New York. Hij...