Nieuw! Elke maand
15 Premium artikelen gratis.
Registreer nu of log in en lees voortaan elke maand 15 Premium artikelen gratis.

SNELNIEUWS

Donderdag 24 augustus
Dit is het laatste Premium artikel dat u gratis kunt lezen. Tijd voor een abonnement!
premium

Sylvie van der Vaart heeft 'knaljaar' achter de rug

03 JAN 2013

Sylvie van der Vaart heeft een 'knaljaar' achter de rug. Dat schrijft ze in haar wekelijkse column in Grazia.

Foto: EPA

"Samen met vriendinnen als Sabia Boulahrouz en spelers van HSV zijn we proostend 2013 ingegaan", schrijft de 34-jarige Sylvie in haar column, die blijkbaar al voor het feest is geschreven. Woensdagochtend maakte Bild bekend dat Rafael zijn vrouw op het feest geslagen heeft, en dat de twee gaan scheiden

De voetbalvrouw laat weten dat 2012 een jaar vol hoogtepunten was. "Onderonsjes met Eva Longoria, Jennifer Lopez en Karl Lagerfeld, mijn eigen Barbiedoll en mijn allereerste tweets. Maar de absolute highlight was Rafs transfer van de Spurs naar Hamburger SV, waardoor we weer in onze geliefde stad kwamen te wonen."

Sylvie en Rafael vierden de jaarwisseling in hun nieuwe optrekje in Hamburg. "Omdat we maandenlang in een hotel hebben vertoefd, voelt het nog steeds een beetje onwennig. Dus 2013 wordt voor ons het jaar waarin we écht kunnen settelen."

Volgens Bild zal Sylvie samen met hun 6-jarige zoon Damian in het nieuwe appartement blijven wonen. Rafael zal als hij terugkomt van zijn trainingskamp in Abu Dhabi, op 10 januari, een nieuwe woning zoeken.

Verder lezen?
Elke maand 15 premium artikelen gratis
Ik heb al een account / ik ben abonnee
Verder lezen?
U heeft deze maand 15 Premium artikelen gratis gelezen.
Tijd voor een abonnement!
17.4 °C
W3
Beurs AEX
AEX 519.36
+ / - -0.48%