Nieuw! Elke maand
15 Premium artikelen gratis.
Registreer nu of log in en lees voortaan elke maand 15 Premium artikelen gratis.

SNELNIEUWS

Maandag 21 augustus
Dit is het laatste Premium artikel dat u gratis kunt lezen. Tijd voor een abonnement!
premium

Monique Smit zingt over herboren verliefdheid

12 JAN 2013 Jenny Minnen

Monique Smit is helemaal opnieuw verliefd. "Je zou kunnen zeggen: herboren. We hebben nu huisje, boompje, hondje."

Foto: eigen foto

"Mijn motto is: Ik geef iedereen een tweede kans, maar niet iedereen verdient dit."

Moniques vriend had vorig jaar een slippertje begaan, maar het kwam weer goed tussen de twee. Op het album dat zij opneemt met Tim Douwsma, waarvoor ze momenteel in de studio zit, staan ook nummers over die herboren verliefdheid. 

"Jan vroeg op een gegeven moment aan mij: 'Heb jij specifieke wensen waar nummers over moeten gaan?'. Een van de dingen waar ik over wilde zingen was bijvoorbeeld over als het even niet goed gaat in de liefde omdat ik in die periode veel aan dat soort nummers had, maar ook over pesten, iets wat op dit moment aan de orde van de dag is," waarop ze Tim aankijkt en zegt: "Dat wist jij nog niet he?."

Monique vertelt: "Jan heeft de hele vakantie gewerkt aan het schrijven voor ons nieuwe album, en als ik vroeg of hij een uurtje mee ging zwemmen dan zei Jan "Ik ben voor jou aan het schrijven hoor."

Tim: "Ik ben ook aan het schrijven, maar hoe snel Jan dat kan dat vind ik heel knap, dat lukt mij nog niet."De komende maand zullen Monique en Tim grotendeels in de studio doorbrengen om te werken aan hun album dat in het voorjaar uitkomt. De nieuwe single staat gepland voor maart. 

Er verschijnt een grote glimlach op Monique's gezicht: "En wat helemaal te gek is, is dat ik vanaf zaterdag Mijn Vader Is De Beste ga presenteren. Ik had zelfs een eigen kleedkamer tijdens de opnames, hoe cool is dat?! Dit was geweldig om te doen, vooral om te zien hoe kinderen reageerden op hun vader. Ieder kind wil natuurlijk dat zijn vader de beste is, en sommige kinderen werden zelfs boos op hun vader. Dit is iets heel anders dan wat ik voorheen gedaan heb, nu met publiek erbij dat geeft echt een kick."

Tim: "Wel leuk, eerst Monique met Mijn Vader Is De Beste op televisie en daarna ben ik te zien in het programma De Beste Zangers Van Nederland, allebei op zaterdagavond." Terwijl Tim Monique aankijkt zegt hij:"Er is zo'n goede klik en chemie tussen ons dat we het leuk zouden vinden om als volgende stap samen een programma te gaan presenteren. Dus mocht iemand leuke ideeën hebben… dan houden wij ons aanbevolen."

Verder lezen?
Elke maand 15 premium artikelen gratis
Ik heb al een account / ik ben abonnee
Verder lezen?
U heeft deze maand 15 Premium artikelen gratis gelezen.
Tijd voor een abonnement!
19.4 °C
ZZW2
Beurs AEX
AEX 516.62
+ / - -0.58%
Totale hysterie voor Channing Tatum
Gillende vrouwen bivakkeerden de hele dag bij de rode loper van de première van Logan Lucky om...