Nieuw! Elke maand
15 Premium artikelen gratis.
Registreer nu of log in en lees voortaan elke maand 15 Premium artikelen gratis.

SNELNIEUWS

Woensdag 26 juli
Dit is het laatste Premium artikel dat u gratis kunt lezen. Tijd voor een abonnement!
premium
Foto: ANP

Gordon urenlang bewusteloos

23 JAN 2013 Colette Boegman

Gordon heeft de schrik van zijn leven gehad. De 44-jarige zanger is onlangs door een goede vriendin bewusteloos op de bank gevonden.

 „Ik lijd aan suikerziekte en ben door hyperglykemie helemaal weggeraakt. Twee uur lang ben ik buiten bewustzijn geweest. Echt, ik ben nog nooit zo bang geweest.”

Voor Gordon was dat het teken dat hij het roer moest omgooien. „Ik werkte keihard, struinde alle feestjes af, sliep veel te weinig en at heel ongezond.

Met het toedienen van medicatie ben ik te naïef omgegaan. Soms vergat ik het, of deed het gewoon niet. Want als ik mij goed voelde, waarom zou ik dan? Tijdens de uren op de eerste hulp zag ik mijn leven aan mij voorbij gaan en wist ik dat ik wat moet veranderen.”

Gordon heeft direct een streep onder zijn oude leven gezet. „Ik ben op vakantie gegaan en heb alleen maar geslapen en boeken gelezen. Sinds drie weken drink ik geen alcohol meer en probeer ik koolhydraten te mijden. Ik ga op tijd naar bed en blijf vaker thuis dan dat ik op feesten en partijen te vinden ben.”

Lees verder in De Telegraaf.

Verder lezen?
Elke maand 15 premium artikelen gratis
Ik heb al een account / ik ben abonnee
Verder lezen?
U heeft deze maand 15 Premium artikelen gratis gelezen.
Tijd voor een abonnement!
Amanda lanceert...
De badmode van tegenwoordig vindt Amanda Balk niet sexy en vrouwelijk genoeg. Daarom nam de ex van...