SNELNIEUWS

Zaterdag 3 december
 
 
Exclusieve artikelen van de Telegraaf redactie

Liz Hurley vindt 'gestolen' auto terug

05 FEB 2013

Liz Hurley (47) heeft maandag na vier dagen haar 'gestolen' auto teruggevonden. De bolide van de actrice werd echter gevonden op de plaats waar ze de auto achterliet.

Liz gaf eind vorige week haar auto, een Audi ter waarde van bijna 90.000 euro, als gestolen op na een middagje shoppen in Londen.

Een kleine week later werd het scheurijzer echter teruggevonden op de plaats waar ze parkeerde. Inmiddels met een slordige 300 euro aan parkeerboetes op het raam.

"De auto heeft hier elke dag gestaan en de boetes stapelden zich op", meldt een winkelmedewerker aan The Sun. "Hoe dom of rijk moet je zijn om zo lang te vergeten waar je auto stond."

Volgens andere ooggetuigen zag Hurley er de bewuste shopdag wat verward uit.

"Ze arriveerde rond lunchtijd en begon de straat af te lopen. Een tijdje later draaide ze om en liep ze plots de ander richting in. Hurley komt hier vaak, maar nu zag ze er een beetje verward uit.”

"We zagen de auto vrijdag staan en besloten met enkele collega's een weddenschap af te sluiten dat hij er maandag nog zou staan. Ik kon mijn ogen niet geloven toen ik las dat ze dacht dat haar auto gestolen was."

4.7 °C
ONO1
Beurs AEX
AEX 449.6
+ / - -0.88%
Lieke moet `afkicken` van alcohol
Lieke van Lexmond is in verwachting van haar tweede kindje en mag voorlopig dus niet drinken....