Pssst! De Telegraaf krijgt een nieuwe website. Nieuwsgierig? Bekijk ‘m hier!

SNELNIEUWS

Dinsdag 26 september
Dit is het laatste Premium artikel dat u gratis kunt lezen. Tijd voor een abonnement!
premium
Foto: ANP KIPPA

Claudia de Breij gelukkig en 'knetterverliefd'

06 FEB 2013

Extreme drukte gecombineerd met een scheiding, een nieuwe liefde en een verhuizing deden Claudia de Breij besluiten om haar uitverkochte theatertournee van 2012 te cancelen. In maart staat de cabaretière voor het eerst in anderhalf jaar weer op de planken met de voorstelling Alleen.

Foto: Anko Stoffels
Foto: ANP

„Echt samen zijn vind ik doodeng.”Claudia, die na een dertienjarige relatie, waarvan zes jaar getrouwd, scheidde van radiovrouw Conny Kraaijeveld, weet hoe het is om alleen te zijn. „Eigenlijk zijn we allemaal alleen”, verzucht de cabaretière mistroostig. „Belangrijke dingen in het leven moeten we uiteindelijk toch zelf doen. Keuzes moet je alleen maken. Verdriet moet je zelf verwerken.”

Claudia en haar ex-vrouw, die in 2008 met behulp van een bevriende donor ouders werden van Bing, zien elkaar nog iedere week. Claudia: „Dat gaat gelukkig ontzettend harmonieus. We wonen een paar honderd meter bij elkaar vandaan en hebben een co-ouderschapregeling getroffen.”

Ze vervolgt: „Nadat Conny en ik besloten om uit elkaar te gaan ben ik niet lang alleen geweest”, geeft de cabaretière toe. „Maar dat leek wel zo. Ik zat echt niet lekker in mijn vel, maar dat had meerdere redenen. Ik was vooral heel erg moe van jarenlang keihard werken zonder echte adempauze. De sprankeling was eruit. Ik was even op.”

Lees verder in De Telegraaf.

Verder lezen?
Elke maand 15 premium artikelen gratis
Ik heb al een account / ik ben abonnee
Verder lezen?
U heeft deze maand 15 Premium artikelen gratis gelezen.
Tijd voor een abonnement!
13.3 °C
ONO2
Beurs AEX
AEX 527.78
+ / - 0.0%
Prins Harry hand in hand met Meghan
Voor het eerst verschenen Prins Harry en Meghan Markle samen in het openbaar tijdens de Invictus...