SNELNIEUWS

Zondag 23 oktober
 
 
Exclusieve artikelen van de Telegraaf redactie
Foto: AB BLAUW

Dries Roelvink 'probeert niet vreemd te gaan'

25 FEB 2013

Een scheve schaats van volkszanger Dries Roelvink hoeft niet per se het einde van zijn huwelijk te betekenen. “Ik heb gezegd dat ik mijn best zou doen om niet vreemd te gaan.”

Foto: Blauw, Ab

“Mijn vrouw Honoria heeft eens tegen me gezegd, dat wanneer ik een keer een slippertje zal maken, dit niet voor haar het einde van ons huwelijk hoeft te betekenen. Ik krijg nu eenmaal in dit vak veel belangstelling van vrouwen."

"Honoria is daar zeer reëel in. Ze heeft altijd gezegd: 'toen ik je leerde kennen was dat al zo en dan moet je niet gaan zeuren als het eens gebeurt. Ik heb haar gezegd dat ik mijn best zou doen om niet vreemd te gaan'",vertelt Dries openhartig aan showbis.net.

De schnabbelkoning en zijn vrouw stapten in 2010 in het huwelijksbootje, maar Roelvink (54) is zijn wilde haren nooit echter verloren.

"Ik ben nu eenmaal een ander mens dan bijvoorbeeld Frans Bauer. Frans stapt volgens mij direct na een optreden in de auto en rijdt naar huis. Ik blijf nog wel eens plakken. ik ben nu eenmaal een liefhebber van mooie vrouwen en soms lijkt alsof ik er erg close mee ben."

Daarom moet zijn echtgenote niet vreemd opkijken als Dries weer eens met een stel bloedmooie dames op de gevoelige plaat wordt vastgelegd.

"Van de week stond ik in een bar in Amsterdam met twee mooie meiden te praten en het leek voor een buitenstaander erg close. Ineens hoorde ik flitsen en zag iemand met een grote camera weg hollen. Ik heb het Honoria verteld dat ze niet gek moet opkijken als ze deze week die foto ergens ziet verschijnen".

7.3 °C
ZO1
 
files 289
169 km.
Beurs AEX
AEX 457.4
+ / - +0.29%
Lil` Kleine scheldt biergooier uit
Rapper Lil` Kleine wordt tijdens concerten al tijden vanuit het publiek bekogeld met bier. Dit...