Nieuw! Elke maand
15 Premium artikelen gratis.
Registreer nu of log in en lees voortaan elke maand 15 Premium artikelen gratis.

SNELNIEUWS

Vrijdag 18 augustus
Dit is het laatste Premium artikel dat u gratis kunt lezen. Tijd voor een abonnement!
premium
Foto: AB BLAUW

Dries Roelvink 'probeert niet vreemd te gaan'

25 FEB 2013

Een scheve schaats van volkszanger Dries Roelvink hoeft niet per se het einde van zijn huwelijk te betekenen. “Ik heb gezegd dat ik mijn best zou doen om niet vreemd te gaan.”

Foto: Blauw, Ab

“Mijn vrouw Honoria heeft eens tegen me gezegd, dat wanneer ik een keer een slippertje zal maken, dit niet voor haar het einde van ons huwelijk hoeft te betekenen. Ik krijg nu eenmaal in dit vak veel belangstelling van vrouwen."

"Honoria is daar zeer reëel in. Ze heeft altijd gezegd: 'toen ik je leerde kennen was dat al zo en dan moet je niet gaan zeuren als het eens gebeurt. Ik heb haar gezegd dat ik mijn best zou doen om niet vreemd te gaan'",vertelt Dries openhartig aan showbis.net.

De schnabbelkoning en zijn vrouw stapten in 2010 in het huwelijksbootje, maar Roelvink (54) is zijn wilde haren nooit echter verloren.

"Ik ben nu eenmaal een ander mens dan bijvoorbeeld Frans Bauer. Frans stapt volgens mij direct na een optreden in de auto en rijdt naar huis. Ik blijf nog wel eens plakken. ik ben nu eenmaal een liefhebber van mooie vrouwen en soms lijkt alsof ik er erg close mee ben."

Daarom moet zijn echtgenote niet vreemd opkijken als Dries weer eens met een stel bloedmooie dames op de gevoelige plaat wordt vastgelegd.

"Van de week stond ik in een bar in Amsterdam met twee mooie meiden te praten en het leek voor een buitenstaander erg close. Ineens hoorde ik flitsen en zag iemand met een grote camera weg hollen. Ik heb het Honoria verteld dat ze niet gek moet opkijken als ze deze week die foto ergens ziet verschijnen".

Verder lezen?
Elke maand 15 premium artikelen gratis
Ik heb al een account / ik ben abonnee
Verder lezen?
U heeft deze maand 15 Premium artikelen gratis gelezen.
Tijd voor een abonnement!
16.8 °C
WZW4
Beurs AEX
AEX 519.64
+ / - -0.78%
Familie Kluivert redt puppies
Rossana Kluivert is met het gezin in de auto gesprongen om drie puppies te redden van de straten...