SNELNIEUWS

Vrijdag 2 december
 
 
Exclusieve artikelen van de Telegraaf redactie

Estelle met Badr mee naar Zagreb

25 FEB 2013

Estelle komt haar liefje Badr Hari steunen wanneer hij op 15 maart terugkeert in de ring tijdens de K1-finale voor de wereldtitel in Zagreb.

Foto: ANP

"Ja ik ga zeker mee", laat Estelle aan Shownieuws weten. "Ik vind het heel spannend."

De blondine gaat niet alleen mee voor de gezelligheid, maar het is ook nog eens handig omdat Estelle een Kroatische moeder heeft. Ze spreekt de taal en kan, zo nodig, gemakkelijk optreden als tolk.

De rechtbank besloot begin dit jaar dat Hari zijn proces in vrijheid mag afwachten. Hij moet daarbij wel aan een aantal voorwaarden voldoen. Zo mag hij tussen 20.00 en 08.00 uur niet in horecagelegenheden komen. Ook is het hem verboden contact op te nemen of te hebben met getuigen, met uitzondering van zijn vriendin Estelle Cruijff.

Hari zat sinds vorige zomer vast op verdenking van ernstige mishandeling van zakenman Koen Everink tijdens het dancefeest Sensation in de Amsterdam ArenA op 8 juli. Justitie verdenkt hem van doodslag en inmiddels ook van een aantal andere mishandelingen. In november kwam de kickbokser al even vrij, maar dat duurde niet lang omdat hij zich niet aan de voorwaarden had gehouden.

 

 

1.6 °C
NNO1
Beurs AEX
AEX 449.6
+ / - -0.88%