Nieuw! Elke maand
15 Premium artikelen gratis.
Registreer nu of log in en lees voortaan elke maand 15 Premium artikelen gratis.

SNELNIEUWS

Donderdag 27 juli
Dit is het laatste Premium artikel dat u gratis kunt lezen. Tijd voor een abonnement!
premium
Foto: ROOS, GOVERT DE

Lenny Kuhr begraaft strijdbijl

27 FEB 2013 Jan Uriot

Jaren waren ze met elkaar gebrouilleerd, hoelang precies weten ze zelf niet eens meer, maar de strijd tussen Lenny en Ine Kuhr is voorbij.

Foto: BLAUW, AB

De zusjes gaan zelfs samen optreden! Deze verzoening danken ze aan Heddy Lester (62), die de dames weer bij elkaar brengt in de voorstelling Foute Sarahs, die aanstaande vrijdag haar première beleeft.

 De acterende zangeres legt uit hoe het weer goed kwam tussen de twee. „Je laat je eigen zuster toch niet in de steek?”Terwijl Heddy in haar gezellige huis in Amsterdam-Zuid koffie inschenkt, wijst ze op de foto’s boven het aanrecht. We zien daar gastvrouw Heddy geflankeerd door onder meer Toon Hermans, Ramses Shaffy en Hildegard Knef. „O schat, er hadden nog wel meer grootheden kunnen hangen, maar in die tijd was ik daar helemaal niet zo mee bezig. Het interesseerde me geen bal.”

„Ik werd bijvoorbeeld uitgenodigd voor feestjes bij Brigitte Bardot”, gaat Heddy verder. „Daar had ik allemaal geen zin in. Nu denk ik daar anders over. Als men mij daar nu voor uit zou nodigen, zou ik er maar wat graag op ingaan.” Opvallend zijn ook de vele portretten samen met haar broer Frank Affolter. Het brengt ons meteen bij de reden van onze afspraak, de voorstelling Foute Sarahs.

Lees verder in de Telegraaf.

Verder lezen?
Elke maand 15 premium artikelen gratis
Ik heb al een account / ik ben abonnee
Verder lezen?
U heeft deze maand 15 Premium artikelen gratis gelezen.
Tijd voor een abonnement!
17.5 °C
WZW4
Beurs AEX
AEX 530.35
+ / - +0.5%
Vrouw Justin Timberlake de mist in
Jessica Biel lijdt tijdens The Tonight Show met Jimmy Fallon een gevoelige nederlaag.