SNELNIEUWS

Donderdag 8 december
Dit is het laatste gratis Premium artikel dat u kunt lezen. Tijd voor een abonnement?
premium
Foto: ROOS, GOVERT DE

Lenny Kuhr begraaft strijdbijl

27 FEB 2013 Jan Uriot

Jaren waren ze met elkaar gebrouilleerd, hoelang precies weten ze zelf niet eens meer, maar de strijd tussen Lenny en Ine Kuhr is voorbij.

Foto: BLAUW, AB

De zusjes gaan zelfs samen optreden! Deze verzoening danken ze aan Heddy Lester (62), die de dames weer bij elkaar brengt in de voorstelling Foute Sarahs, die aanstaande vrijdag haar première beleeft.

 De acterende zangeres legt uit hoe het weer goed kwam tussen de twee. „Je laat je eigen zuster toch niet in de steek?”Terwijl Heddy in haar gezellige huis in Amsterdam-Zuid koffie inschenkt, wijst ze op de foto’s boven het aanrecht. We zien daar gastvrouw Heddy geflankeerd door onder meer Toon Hermans, Ramses Shaffy en Hildegard Knef. „O schat, er hadden nog wel meer grootheden kunnen hangen, maar in die tijd was ik daar helemaal niet zo mee bezig. Het interesseerde me geen bal.”

„Ik werd bijvoorbeeld uitgenodigd voor feestjes bij Brigitte Bardot”, gaat Heddy verder. „Daar had ik allemaal geen zin in. Nu denk ik daar anders over. Als men mij daar nu voor uit zou nodigen, zou ik er maar wat graag op ingaan.” Opvallend zijn ook de vele portretten samen met haar broer Frank Affolter. Het brengt ons meteen bij de reden van onze afspraak, de voorstelling Foute Sarahs.

Lees verder in de Telegraaf.

Vaker Premium artikelen lezen?
Registreer en lees elke maand
15 Premium artikelen gratis!
Vaker Premium artikelen lezen?
Dit is het laatste gratis Premium artikel dat u kunt lezen. Tijd voor een abonnement?
9.7 °C
ZW3
Beurs AEX
AEX 466.67
+ / - +0.99%
`Verbaasd dat het zó hard ging`
In zijn restaurant Le Garage wisten ze dat Joop Braakhekke ziek was, maar zijn dood kwam...