SNELNIEUWS

Woensdag 26 oktober
 
 
Exclusieve artikelen van de Telegraaf redactie
Foto: ANP

Huwelijk Barbie op springen?

27 FEB 2013

De ruzies tussen Barbie en haar man Michael lopen steeds hoger op. "Ik heb geroepen dat ik wil scheiden", onthult de realityster.

In Story doet Barbie, die eigenlijk Samantha de Jong heet, een boekje open over haar huwelijkscrisis. "Michael en ik kunnen behoorlijk botsen. We maken ruzie om van alles en nog wat." Zo is een eventueel tweede kindje een heikel punt tussen de twee. Ook de nieuwe borstvergroting van Barbie zorgde onlangs voor een ontploffing...

De blondine heeft al een paar nachten bij haar ouders doorgebracht samen met haar dochtertje Angelina en hondje Gucci. "Ons leven is totaal overhoop gehaald door de soap." Maar er is nog een reden waarom ze niet lekker in haar vel zit. Barbie heeft het gevoel dat er een geest in haar huis ronddwaalt. 's Nachts is ze onrustig en kan ze de slaap niet vatten.

Manager Jake bevestigt dat het huwelijk van Barbie en Michael nu al de eerste barstjes vertoont. "Hun ruzies gaan over van alles: plastische chirurgie, materiële zaken én de komst van een tweede kindje... Ik kan ze hooguit adviezen geven. Ze moeten er zelf uit zien te komen", vertelt hij aan het weekblad.

12.4 °C
ZZW3
 
files 289
169 km.
Beurs AEX
AEX 453.35
+ / - -1.29%
Selah Sue zwanger van eerste kind
Selah Sue is in verwachting van haar eerste kindje. De 27-jarige zangeres maakte dit nieuws...