• Privé
 • Column Evert
 • Privé TV
  • Privé TV
  • Bubbels
 • iPad
 • Abonnement Weekblad
  • Voorwaarden
 • Abonnement Máxima

SNELNIEUWS

Maandag 30 maart
 
 
Exclusieve artikelen van de Telegraaf redactie
Hoe oprecht was de steun die Sylvie kreeg van Sabia toen de scheiding van Rafael bekend werd gemaakt? Hoe oprecht was de steun die Sylvie kreeg van Sabia toen de scheiding van Rafael bekend werd gemaakt? Foto: TMG.nl
wo 10 apr 2013, 20:29

'Sabia Boulahrouz is een golddigger'

van onze redactie

Sabia Boulahrouz, het nieuwe liefje van Rafael van der Vaart, heeft in haar woonplaats Hamburg een niet al te beste naam. Daarnaast heeft de voetbalvrouw een buitengewoon roemruchtig verleden met steenrijke mannen en zelfs een verborgen dochter.

Sabia met haar dochter en zoon die ze kreeg bij haar inmiddels ex-man, profvoetballer Khalid Boulahrouz. Sabia met haar dochter en zoon die ze kreeg bij haar inmiddels ex-man, profvoetballer Khalid Boulahrouz. Foto: SUNSHINE

Sylvie wenst Rafael en Sabia 'het allerbeste'


Verstuur

Sabia, een voormalig go-go-danseres, staat in Hamburg te boek als een ware golddigger. Dat onthult een verslaggeefster van de Hamburger Morgen Post aan RTL Boulevard.

De 35-jarige hartsvriendin van Sylvie, die volgens de bron haar liefjes selecteert op hun banksaldo, was eerder samen met een bekende Hamburgse dj en later met een grote Duitse platenbaas.

Ook zou Sabia uit een vroegere relatie met een Duitse clubeigenaar een zeventienjarige dochter hebben overgehouden, met wie ze momenteel geen contact meer zou hebben.

Dit alles speelt zich af voordat Sabia Engizek in 2005 in het huwelijksbootje stapt met voetballer Khalid Boulahrouz.

De twee verwachten in 2008 hun eerste kindje, maar het gaat vreselijk mis. Het meisje, Anissa, overlijdt kort na de geboorte. Sabia gaat door een hel.

Na de geboorte van een tweede dochter raakt de Duitse brunette in 2010 voor de derde keer zwanger. Tijdens die zwangerschap besluiten Sabia en Khalid echter een punt achter hun huwelijk te zetten.

Eerder deze week kwam het nieuws naar buiten dat ze tegenwoordig gelukkig is met Rafael van der Vaart, de kersverse aanvoerder van Hamburger SV en bovendien de ex van haar vriendin Sylvie.

Tijdens de breuk van Sil en Raf fungeerde Sabia als luisterend oor en bemiddelaar van het gebroken koppel.


Charles deelt familiekiekje met...
Prins Charles hield een toespraak om zijn steun te uiten voor Earth Hour UK 2015 en onthulde...