SNELNIEUWS

Zaterdag 3 december
 
 
Exclusieve artikelen van de Telegraaf redactie

Claudia Schoemacher: Ik was SM slavin

28 MEI 2013 Wilma Nanninga

Claudia Schoemacher is in haar nieuwe roman extreem openhartig over haar wilde seksleven. "Ik heb met mijn belangrijkste ex-minnaar overlegd. Ook vanwege zijn sm-spelletjes. Hij vond het goed.”

Foto: Govert de Roos

Dat haar roman als een bom zal inslaan gelooft de echtgenote van de cosmetisch arts Robert zelf ook wel. "Aan de andere kant heb ik niet expliciet namen genoemd. Fictie en werkelijkheid zijn verder zorgvuldig door elkaar geroerd. Dus alleen de mannen over wie het gaat, zullen zich aangesproken voelen.”

In het boek noemt Claudia die persoon Alex en ze beschrijft in detail wat hij allemaal met haar deed. "Er is niets aan gelogen. Hij hield van ruwe seks, liet me alle hoeken van de kamer zien, hield me in de houdgreep en schold me tijdens de daad uit voor ’hoer’. Ook stuurde hij me met een boodschappenlijstje naar Christine le Duc. Ik moest in een speciaal hoekje voor sm-attributen zijn. Met handboeien, tepelklemmen...”

"Het was best origineel allemaal, en zeker iets wat ik nog nooit had meegemaakt. Ik liet het gebeuren, ook omdat hij op gewone momenten teder en attent was. Maar nogmaals, het was in een periode waarin ik ontevreden was over mezelf en misschien ook wel vond dat ik straf verdiende."

Lees meer in De Telegraaf van vandaag

 

Eerder sprak Wilma Nanninga met Claudia Schoemacher. Dat ging over haar nieuwe programma.

-2.2 °C
O2
Beurs AEX
AEX 449.6
+ / - -0.88%
Lieke moet `afkicken` van alcohol
Lieke van Lexmond is in verwachting van haar tweede kindje en mag voorlopig dus niet drinken....