SNELNIEUWS

Vrijdag 2 december
 
 
Exclusieve artikelen van de Telegraaf redactie
Foto: HUITINK, BOB

Ruud de Wild: 'Mijn vrouw is mij zat'

07 JAN 2014

AUDIO - Het huwelijk van Ruud de Wild en zijn vrouw Aafke dreigt op de klippen te lopen, dus laat Ruud in zijn radioprogramma zijn hart spreken.

Ruud opent elke radioshow op 538 met het Nieuws van de Dag, maar vandaag was zijn relatie met Aafke het nieuws.

Hij heeft zich de laatste tijd naar eigen zeggen niet netjes gedragen naar zijn vrouw en kinderen toe en heeft spijt. Heel veel spijt. "Mijn vrouw is mij zat. En heeft er geen zin meer in. En dat is eigenlijk best wel terecht. Het ging thuis niet zo goed de afgelopen tijd. Ik ben dingen vergeten, heb niet opgelet, was kortaf en chagrijnig. Ik ben er te weinig geweest voor mijn vrouw en kind. Ik heb haar belast met mijn nukken en gedoe. Ze neemt me niet serieus als ik beterschap beloof want dat heb ik vaker gedaan."

Dus gooit hij het over een andere boeg. Hij belt haar op om haar live op de radio de liefde te verklaren. "Ik hou van haar. Zij is de liefde van mijn leven en ik vind dat je voor dingen moet vechten, dat moeten mensen dan maar weten."

Aafke roept meteen "Ja godverdomme!", als ze de telefoon opneemt. Als dát maar goedkomt...

Ruud en Aafke zijn sinds 2007 getrouwd en kregen in 2009 een zoon en in 2011 een dochter. Met zijn ex-vrouw Tatum Dagelet kreeg hij in 2003 een dochter.

1.6 °C
NNO1
Beurs AEX
AEX 449.6
+ / - -0.88%