Pssst! De Telegraaf krijgt een nieuwe website. Nieuwsgierig? Bekijk ‘m hier!

SNELNIEUWS

Dinsdag 26 september
Dit is het laatste Premium artikel dat u gratis kunt lezen. Tijd voor een abonnement!
premium
Foto: EPA

Julio Iglesias kent 'schoondochter' Anna Kournikova niet

30 MRT 2014

Julio Iglesias heeft tennisster Anna Kournikova, al twaalf jaar lang de grote liefde van zijn zoon Enrique, nog nooit ontmoet.

Julio, trotse vader van in totaal acht kinderen, heeft kennelijk niet met állemaal een hechte band, blijkt uit zijn interview met de Britse krant Mirror.

"Om eerlijk te zijn heb ik Anna nooit ontmoet", vertelt de zeventigjarige zanger. "Mijn vrouw, mijn andere kinderen en mijn broers wel, maar ik nog nooit. Nee, nog nooit."

Volgens Julio is dat te wijten aan het feit dat zowel vader als zoon zoveel reizen. "Mijn kinderen zijn erg onafhankelijk en het is moeilijk om Enrique te zien omdat hij de wereld rondreist." Ondanks het feit dat hij zijn 'schoondochter' dus nooit gezien heeft is hij wel alvast reuze gecharmeerd van Anna. "Ze is heel mooi. Mijn kinderen hebben goede smaak", grapt de legendarische 'Latin Lover'.

Julio kreeg Enrique en twee andere kinderen tijdens zijn huwelijk met de Spaanse tv-presentatrice Isabel Preysler. In 2010 trouwde hij met de 23 jaar jongere Nederlandse Miranda Rijnsburger. Met haar kreeg hij vijf kinderen.

Verder lezen?
Elke maand 15 premium artikelen gratis
Ik heb al een account / ik ben abonnee
Verder lezen?
U heeft deze maand 15 Premium artikelen gratis gelezen.
Tijd voor een abonnement!
12.8 °C
ONO1
Beurs AEX
AEX 527.78
+ / - -0.05%
Prins Harry hand in hand met Meghan
Voor het eerst verschenen Prins Harry en Meghan Markle samen in het openbaar tijdens de Invictus...