Pssst! De Telegraaf krijgt een nieuwe website. Nieuwsgierig? Bekijk ‘m hier!

SNELNIEUWS

Donderdag 21 september
Dit is het laatste Premium artikel dat u gratis kunt lezen. Tijd voor een abonnement!
premium
Foto: ANP

Waylon biedt excuses aan

24 APR 2014

Waylon benadrukt dat hij nooit minachtend heeft gesproken over het Eurovisie Songfestival. Wel wil hij zijn excuses aanbieden voor een 'ongelukkige' uitspraak.

"Het is compleet uit zijn verband getrokken. Ik heb nooit gezegd dat het Songfestival voor mij niet belangrijk is. Ik wil er graag naartoe en we hebben er ontzettend veel zin in," zegt hij in RTL Boulevard.

Hij verklaart: "Van de week was er een persdag voor het album dat eraan zit te komen. De eerste vraag die gesteld werd was: 'wat is voor jou belangrijker, het festival of het album?'. Dus ik antwoord 'album', want daar gaat het vandaag over. En blijkbaar neem ik dan het Songfestival gelijk niet meer serieus."

"De rest heb ik niet gezegd. Alleen dat ik de acts eerder had gezien op YouTube. Ik heb een ongelukkige uitspraak gedaan over de tweedehands YouTube-fragmenten. Daar kan ik mijn excuses voor aanbieden. Maar de acts heb ik nooit afgezeken. Ik ben nooit minachtend geweest over het Songfestival of welke kandidaat dan ook," aldus Waylon.

De zanger leek maar weinig respect te hebben voor zijn concurrenten. In een interview in het AD liet hij woensdag weten het Songfestival maar een grote poppenkast te vinden. "Ik merk dat de meeste inspiratie van YouTube is gekomen," zei Waylon. "Daar hebben sommigen echt te veel naar gekeken. Er doet een tweedehands Paul Potts (een verwijzing naar de Belgische inzending, red) mee en een gozer die Bruno Mars nadoet (Denemarken, red)."

Verder lezen?
Elke maand 15 premium artikelen gratis
Ik heb al een account / ik ben abonnee
Verder lezen?
U heeft deze maand 15 Premium artikelen gratis gelezen.
Tijd voor een abonnement!
13.4 °C
Z3
Beurs AEX
AEX 528.66
+ / - 0.0%
John maakt schoonmoeder doodsbang
John Williams bezorgt zijn schoonmoeder de schrik van haar leven. De grap die hij uithaalt valt...