Nieuw! Elke maand
15 Premium artikelen gratis.
Registreer nu of log in en lees voortaan elke maand 15 Premium artikelen gratis.

SNELNIEUWS

Vrijdag 18 augustus
Dit is het laatste Premium artikel dat u gratis kunt lezen. Tijd voor een abonnement!
premium
Foto: BrunoPress/StarMax

Halle Berry: 'Plastische chirurgie wordt actrices opgedrongen'

14 FEB 2015

Halle Berry voelt dagelijks de druk om zich chirurgisch te laten 'bijwerken'. "Het is net alsof ze je crack proberen te verkopen."

Volgens de 48-jarige actrice is het geen wonder dat leeftijdsgenotes Renee Zellweger en Uma Thurman er tegenwoordig heel anders uitzien dan een paar jaar geleden.

"Er wordt veel druk op gezet. Als je op gegeven moment ziet dat iedereen in je omgeving aan zich heeft laten sleutelen ga je je toch afvragen of je dat zelf niet ook moet laten doen om überhaupt  aan het werk te blijven", zegt Halle tegen Yahoo! Beauty.

Ze laat in het midden of ze zelf onder het mes is gegaan, al wordt al jaren gefluisterd dat haar neus en borsten zijn gecorrigeerd en ze zou ook niet vies zijn van een botoxje hier en daar. Maar, volgens haar naasten kan ze er bést nog een schepje bovenop doen. "Ik denk er wel eens aan, maar meer omdat mensen altijd met 'goedbedoelde' suggesties komen, zoals 'als je nou dit en dat een beetje laat liften zie je er beter uit'. Het is net alsof ze crack proberen te slijten. Zo voelt het tenminste wel."

Halle heeft dan ook besloten zich te verzetten tegen die druk. "Schoonheid heeft niets met uiterlijk te maken. Het is natuurlijk om ouder te worden, het overkomt ons allemaal. Ik vind dat vrouwen als Lena Horn en Jane Fonda mooi ouder worden. Ik weet niet wat Jane wel of niet heeft laten doen, maar ze is nog altijd mooi. Ik wil gewoon mezelf zijn, of een oudere versie van mezelf. Als je teveel aan jezelf laat prutsen word je uiteindelijk iemand anders en dat wil ik niet."

 

Verder lezen?
Elke maand 15 premium artikelen gratis
Ik heb al een account / ik ben abonnee
Verder lezen?
U heeft deze maand 15 Premium artikelen gratis gelezen.
Tijd voor een abonnement!

Lees meer over

19.1 °C
ZW4
Beurs AEX
AEX 518.77
+ / - -0.94%