Nieuw! Elke maand
15 Premium artikelen gratis.
Registreer nu of log in en lees voortaan elke maand 15 Premium artikelen gratis.

SNELNIEUWS

Donderdag 24 augustus
Dit is het laatste Premium artikel dat u gratis kunt lezen. Tijd voor een abonnement!
premium

Column Evert Santegoeds: Strikt Privé

Zwangerschap Yolanthe niet 'zomaar'

01 APR 2015 Evert Santegoeds

Het voorjaar lijkt dit jaar meer op de herfst en ook in de showbizz stormt het weer behoorlijk! Goed nieuws was er van grappige WESLEY SNEIJDER en zijn YOLANTHE, voor wie een langgekoesterde wens in vervulling gaat; eind september/begin oktober verwachten zij hun eerste kindje sámen.

Foto: Privé
Foto: Telegraaf

Van niemand is zo vaak beweerd dat zij in verwachting was als van ‘Yo’, wat op sommige momenten erg pijnlijk geweest moet zijn omdat haar zwangerschap niet ‘zomaar’ tot stand lijkt te zijn gekomen.

Dat geldt niet voor D66-leider ALEXANDER PECHTOLD. Die moet voor zijn politieke successen in Den Haag betalen met veel ellende thuis, in Wageningen. Zijn achttien jaar oude huwelijk met studievriendin FROUKJE lijkt niet meer te redden, hoewel de twee nog een poging zouden willen doen om hun oude geluk te hervinden. Maakt na de scheiding van DIEDERIK SAMSOM nu deze huwelijkscrisis duidelijk dat politiek bedrijven meer kapot maakt dan iemand lief is?

Opnieuw is iemand boos op BRAM MOSZKOWICZ, die nog aan zijn Haagse carrière moet beginnen. Als advocaat heeft hij een puinhoop van zijn leven gemaakt, maar straks op het Haagse pluche belooft hij het voor u en mij beter te gaan doen! Zijn Amsterdamse verhuisbedrijf hoeft hij niet meer te bellen, want men ergert zich dood aan Brams provocaties met luxe reizen en een dure Maserati!

Wie het dan beter voor elkaar hebben, zijn, het zal niemand verbazen, NICK en SIMON. De twee bouwden de afgelopen jaren de mooiste huizen van Volendam en lijken op dat gebied onderling de tv-formule Nick vs. Simon nog eens over te doen.

Ik wens u mooie en vrolijke Paasdagen, met de extra puzzels die we voor u in het hart van deze editie hebben opgenomen. Want stel dat het buiten nog even zo blijft!

Weekblad Privé is waar ook ter wereld te downloaden via de Privé-app voor de iPad.

Verder lezen?
Elke maand 15 premium artikelen gratis
Ik heb al een account / ik ben abonnee
Verder lezen?
U heeft deze maand 15 Premium artikelen gratis gelezen.
Tijd voor een abonnement!

Lees meer over

18.0 °C
WZW3
Beurs AEX
AEX 519.36
+ / - -0.48%