Pssst! De Telegraaf krijgt een nieuwe website. Nieuwsgierig? Bekijk ‘m hier!

SNELNIEUWS

Maandag 25 september
Dit is het laatste Premium artikel dat u gratis kunt lezen. Tijd voor een abonnement!
premium
Foto: ANP

René Froger gaat strijd tegen kilo’s aan

09 MRT 2016

De Toppers-concerten komen er weer aan en dus is het hoog tijd voor René Froger om de sportschool in te duiken. “Je wil daar gewoon staan zonder te hijgen, te puffen en te steunen”, vertelt de opperTopper.

Maar het gaat René niet enkel om zijn conditie. “Het oog wil ook wat, dus er zit ook wel enige ijdelheid in”, bekent de zanger aan RTL terwijl hij aan de gewichten hangt.

Gelukkig krijgt René steun van het thuisfront. “Natas is heel erg gemotiveerd voor mij. Die zorgt heel goed voor me.” Lekkernijen zijn dan ook even verbannen uit huize Froger. “De lekkere dingen zijn uit huis; de chippies en de kaasjes en de nootjes, ze zijn allemaal weg.”

De zanger is maar wat blij met dieetpolitie Natas. “Het is wel een hele grote steun als je iemand om je heen hebt lopen die constant: ‘Afblijven!’ en ‘Niet aankomen’, roept. Dat is wel te gek.”

De Toppers-concerten zullen 13, 14 en 15 mei plaatsvinden in de AmserdamArena. Het thema is dit jaar ‘Royal night of Disco’. Uiteraard is er een bijpassende dresscode: 'glitter gold with a colorful touch of disco.'

Verder lezen?
Elke maand 15 premium artikelen gratis
Ik heb al een account / ik ben abonnee
Verder lezen?
U heeft deze maand 15 Premium artikelen gratis gelezen.
Tijd voor een abonnement!
11.9 °C
O2
Beurs AEX
AEX 528.03
+ / - -0.08%
Wordt deze Miss het Koffermeisje?
Simone (19) wist alle ogen op zich gericht tijdens de verkiezing Miss Beauty of Gelderland. Ze mag...