Pssst! De Telegraaf krijgt een nieuwe website. Nieuwsgierig? Bekijk ‘m hier!

SNELNIEUWS

Dinsdag 26 september
Dit is het laatste Premium artikel dat u gratis kunt lezen. Tijd voor een abonnement!
premium
Foto: videostill Lemonade

Beyoncé doet boekje open over affaires Jay-Z

24 APR 2016

Jay-Z ging vreemd, dat is de conclusie die vele fans trekken na het beluisteren van Beyoncé's nieuwe album Lemonade.

Foto: videostil Lemonade HBO

Het album Lemonade ging zaterdagavond in première tijdens een tv-special op de Amerikaanse zender HBO, met een videoclip bij elk van de twaalf nummers.

Op social media worden delen uit de songteksten waarin blijkt dat Jay Z vreemd ging volop gedeeld. De hele plaat lijkt te gaan over de huwelijksproblemen van Blue Ivy's ouders die inmiddels al twaalf jaar samen zijn.

Vooral de nummers 'Pray You Catch Me' en 'Don’t Hurt Yourself' onthullen details over de affaires van de rapper. In lied 'Sorry' zingt de zangeres 'Hij wilt me alleen wanneer ik er niet ben, hij kan beter Becky met mooie haren bellen." Terwijl ze in het nummer 'Intuition' het heeft over haar intuïtie dat haar echtgenoot met een ander naar bed ging. "Zoals andere mannen in mijn familie, kom je om drie uur in de nacht thuis om tegen me te liegen. Wat probeer je te verbergen?", klinkt het.

Fans van de Amerikaanse ster weten het zeker... 'Jay-Z ging vreemd', is overal op Twitter te lezen.

Stunt

In 2014 beweerde een persagent nog dat de huwelijksproblemen die Beyoncé en Jay Z zouden hebben, onderdeel van een slimme marketingtruc was. De kaartverkoop van Beyoncé en Jay's tour On The Run liep toen heel slecht. Jay Z's 'liftincidentje' met Beyoncé's zus Solange kort erna zou volgens de persvoorlichter een schoolvoorbeeld zijn van een uitgekiende verkooptruc omdat de kaarten voor die tour toen ineens als warme broodjes over de toonbank gingen.

Opvallend genoeg is Beyoncé's nieuwe album Lemonade waar ze Jay Z op zwart maakt alleen beschikbaar op Tidal (muziekdienst van Jay Z).

Verder lezen?
Elke maand 15 premium artikelen gratis
Ik heb al een account / ik ben abonnee
Verder lezen?
U heeft deze maand 15 Premium artikelen gratis gelezen.
Tijd voor een abonnement!
14.1 °C
ONO2
Beurs AEX
AEX 528.5
+ / - +0.14%