Nieuw! Elke maand
15 Premium artikelen gratis.
Registreer nu of log in en lees voortaan elke maand 15 Premium artikelen gratis.

SNELNIEUWS

Vrijdag 18 augustus
Dit is het laatste Premium artikel dat u gratis kunt lezen. Tijd voor een abonnement!
premium
Foto: Instagram Kim Kötter/Muckepuk

Kim Kötter: Het gaat echt veel beter met Muck!

16 JUN 2016

De kleine Muck is aan de betere hand. Het pasgeboren zoontje van Kim Kötter en Jaap Reesema werd onlangs opgenomen in het ziekenhuis, maar volgens zijn moeder is hij "over een paar dagen vast en zeker weer 100% Muck".

"Het gaat echt veel beter!! Even een paar regeldaagjes, maar dat is meer dan logisch.. (...) Dank voor alle lieve berichten, steun & tips. Liefs, Jaap & Kim", schrijft Kim op Instagram bij een foto van Muck.

De kersverse moeder kreeg de schrik van haar leven toen ze haar zoontje levenloos aantrof. Ze zegt: "Muck heeft ons enorm laten schrikken met een A.L.T.E. Het was het engste wat ik ooit heb meegemaakt. Het komt er kort op neer dat het lijkt dat je baby niet meer leeft (blauw, slap, geen adem, ogen open, schuim om zijn mondje) en dit duurde in ons geval 7 minuten. "

Jaap was op dat moment voor werk aan de andere kant van het land , waardoor het model dus alleen thuiszat met Muck. "Het was midden in de nacht. Uiteraard heb ik alles geprobeerd om Muck weer bij te krijgen.. Ik ben 112 en met name onze buren enorm dankbaar dat ze mij zo hebben bijgestaan."

Verder lezen?
Elke maand 15 premium artikelen gratis
Ik heb al een account / ik ben abonnee
Verder lezen?
U heeft deze maand 15 Premium artikelen gratis gelezen.
Tijd voor een abonnement!
19.1 °C
ZW4
Beurs AEX
AEX 518.56
+ / - -0.98%