Nieuw! Elke maand
15 Premium artikelen gratis.
Registreer nu of log in en lees voortaan elke maand 15 Premium artikelen gratis.

SNELNIEUWS

Dinsdag 22 augustus
Dit is het laatste Premium artikel dat u gratis kunt lezen. Tijd voor een abonnement!
premium
Foto: Hollandse Hoogte

Pamela Anderson heeft spijt van borstvergroting

27 AUG 2016

In een volgend leven zou Pamela Anderson wel twee keer nadenken voordat ze haar borsten laat corrigeren. De rondborstige exBaywatchbabe denkt er nu heel anders over dan jaren geleden.

In een interview met W magazine vertelt Pamela: "Ik weet dat het bijzonder cliché klinkt, maar ik heb ondertussen begrepen dat geluk veel belangrijker is dan looks. Innerlijke rust en zelfvertrouwen maakt een vrouw pas echt mooi. Dan zijn zaken als het wel of niet dragen van make-up niet belangrijk."

De 49-jarige actrice heeft weliswaar niet letterlijk gezegd spijt te hebben van haar borstvergroting, maar toen haar in het interview gevraagd werd of ze misschien spijt had van iets wat ze in het verleden heeft laten veranderen aan haar lijf moest ze hard lachen en keek ze naar haar borsten.

Ook laat ze in het interview blijken geen problemen te hebben met ouder worden. Ze zegt: "Ik vind ouder worden eigenlijk wel leuk. Ik heb fijne oudere rolmodellen in mijn leven, waaronder mijn fantastische moeder. Ouder worden betekent niet het einde. Ik weet dat ik nog zoveel heb om naar uit te kijken."

Verder lezen?
Elke maand 15 premium artikelen gratis
Ik heb al een account / ik ben abonnee
Verder lezen?
U heeft deze maand 15 Premium artikelen gratis gelezen.
Tijd voor een abonnement!
16.8 °C
O3
Beurs AEX
AEX 521.87
+ / - +1.0%
Het drankprobleem van Chrissy
Chrissy Teigen, de vrouw van John Legend, heeft een boekje opengedaan over haar overmatige gebruik...