Nieuw! Elke maand
15 Premium artikelen gratis.
Registreer nu of log in en lees voortaan elke maand 15 Premium artikelen gratis.

SNELNIEUWS

Zaterdag 19 augustus
Dit is het laatste Premium artikel dat u gratis kunt lezen. Tijd voor een abonnement!
premium
Foto: BrunoPress

Peter Andre 'bevalt' in Amsterdam

28 OKT 2016

Peter Andre is 'bevallen' in Amsterdam. De 43-jarige Britse zanger onderging voor de talkshow Loose Women een gesimuleerde bevalling.

Peter wilde weten wat zijn vrouw Emily moet doorstaan wanneer ze binnen een paar weken hun tweede kindje ter wereld brengt. Daarom klopte hij aan bij het Geboortecentrum Amsterdam. Hier kreeg hij via elektroden stroomstoten in zijn onderbuik om het gevoel van weeën na te bootsen.

De zanger en ex van Katie Price ging door de grond. In het begin is hij nog vrij rustig, maar al snel gilt hij het uit van de pijn en scheldt hij alles en iedereen verrot. „Het voelde alsof ik door een sloophamer werd geraakt toen ik op het level van 10 centimeter ontsluiting zat”, vertelt Peter in de talkshow.

„Je verwacht deze pijn niet. Het is werkelijk verschrikkelijk. Niets in de wereld had mij daarop kunnen voorbereiden. Ze zeggen dat mannen die nierstenen hebben gehad, zich kunnen inleven. Maar ik heb nierstenen gehad en ik zal je zeggen dat ik nog liever twintig nierstenen krijg dan dat ik dat nog een keer meemaak. Het was een hel”, aldus Andre.

Verder lezen?
Elke maand 15 premium artikelen gratis
Ik heb al een account / ik ben abonnee
Verder lezen?
U heeft deze maand 15 Premium artikelen gratis gelezen.
Tijd voor een abonnement!
17.9 °C
W5
Beurs AEX
AEX 519.64
+ / - -0.78%
Totale hysterie voor Channing Tatum
Gillende vrouwen bivakkeerden de hele dag bij de rode loper van de première van Logan Lucky om...