Pssst! De Telegraaf krijgt een nieuwe website. Nieuwsgierig? Bekijk ‘m hier!

SNELNIEUWS

Vrijdag 22 september
Dit is het laatste Premium artikel dat u gratis kunt lezen. Tijd voor een abonnement!
premium
Foto: Instagram Roxeanne Hazes

Roxeanne Hazes bevestigt nieuwe relatie

07 DEC 2016

Het had er al alle schijn van, maar inmiddels lijkt er geen twijfel meer over te bestaan; iedereen mag weten dat Roxeanne Hazes een relatie heeft met Erik Zwennes. De zangeres plaatste vandaag een foto op Instagram, waarop te zien is hoe ze door haar nieuwe vriend wordt gekust.

"Bonny en Clyde", schrijft de 23-jarige dochter van wijlen André Hazes bij de foto. De liefdesverklaring tussen de twee is opmerkelijk te noemen, aangezien nog geen week geleden bekend werd gemaakt dat haar relatie met Nick van Delft, die ruim vijf jaar standhield, op de klippen was gelopen.

Ingewijden laten deze week aan weekblad Privé weten dat Roxeanne en Erik - die elkaar kennen van Top Noch, het platenlabel waar de zangeres dit voorjaar een contract tekende - al enige tijd een setje zijn.

Boze fan

Vooralsnog wil het management niet ingaan op speculaties, maar duidelijk is wel dat Roxeanne er geen gras over laat groeien. Zo plaatste ze amper twee dagen nadat de breuk bekend werd, een selfie op Snapchat, waarop ook haar nieuwe liefde te zien was.

Niet iedereen lijkt Roxeanne's move op prijs te stellen. Zo zegt één van haar ruim 80.000 volgers bij de nieuwe foto: "Dit kan echt niet, hoop dat je weet hoe erg je al je fans hiermee naait!!!" Roxeanne reageert hier vervolgens op door een emoticon van een middelvinger te sturen.

Meer over Roxeanne Hazes en haar nieuwe vriend lees je deze week in weekblad Privé.

Verder lezen?
Elke maand 15 premium artikelen gratis
Ik heb al een account / ik ben abonnee
Verder lezen?
U heeft deze maand 15 Premium artikelen gratis gelezen.
Tijd voor een abonnement!
10.8 °C
W1
Beurs AEX
AEX 528.03
+ / - -0.08%