Pssst! De Telegraaf krijgt een nieuwe website. Nieuwsgierig? Bekijk ‘m hier!

SNELNIEUWS

Donderdag 21 september
Dit is het laatste Premium artikel dat u gratis kunt lezen. Tijd voor een abonnement!
premium
Foto: Hollandse Hoogte

Zoon Tom Hanks onthult dat hij dochter heeft

08 DEC 2016

VIDEO - Chet Hanks, de zoon van acteur Tom Hanks, heeft in een emotionele video op Instagram onthuld dat hij vader is van een dochter.

Hij begint zijn boodschap met het verhaal dat hij social media onzin vindt. Maar hij wil de wereld toch mededelen dat hij een dochtertje heeft, omdat het anders via de media toch wel bekend zou worden. "Ik heb dus een dochter, en ze is het beste dat me ooit is overkomen. Zij is de reden dat ik mijn leven omgegooid heb en ben gaan afkicken van mijn drugsverslaving", aldus de 26-jarige Chet.

No disrespect to people that post their kids, I just I never wanted her to be dragged into the negativity surrounding my past.

Een video die is geplaatst door   LA / WORLD WIDE    (@chethanx) op

Hij post onder geen beding foto's van zijn kleine, "omdat haar privacy mij heilig is". Hij vervolgt: "Het was niet makkelijk om al mijn fouten publiekelijk te maken, maar ik doe mijn best." Wanneer de kleine werd geboren is onbekend, maar volgens In Touch was dit in april. Chet zou zijn dochtertje hebben verwekt tijdens een one night stand waarin hij onder invloed van drugs verkeerde.

Het is de derde kleindochter voor opa Tom, die volgens het magazine erg blij is met het meisje. De kleine zou haar grootouders regelmatig bezoeken en Tom zou zijn zoon Chet ook helpen bij de financiële ondersteuning van het kindje.

Verder lezen?
Elke maand 15 premium artikelen gratis
Ik heb al een account / ik ben abonnee
Verder lezen?
U heeft deze maand 15 Premium artikelen gratis gelezen.
Tijd voor een abonnement!
13.4 °C
Z3
Beurs AEX
AEX 528.66
+ / - 0.0%
John maakt schoonmoeder doodsbang
John Williams bezorgt zijn schoonmoeder de schrik van haar leven. De grap die hij uithaalt valt...