Nieuw! Elke maand
15 Premium artikelen gratis.
Registreer nu of log in en lees voortaan elke maand 15 Premium artikelen gratis.

SNELNIEUWS

Vrijdag 18 augustus
Dit is het laatste Premium artikel dat u gratis kunt lezen. Tijd voor een abonnement!
premium
Foto: EPA

Sterren reageren op toespraak Obama

11 JAN 2017

Veel sterren reageerden op de afscheidstoespraak van president Barack Obama dinsdagavond. Obama riep zijn landgenoten op vooral politiek betrokken te blijven. "Verandering vindt alleen plaats als gewone mensen zich met zaken bemoeien, betrokken raken en samenkomen om het te eisen'', stelde hij.

Zanger Ne-Yo twitterde dat hij de president zal missen en presentatrice Ellen DeGeneres, die Obama meerdere malen te gast had in haar show, twitterde: "Ja we deden het. Ja we kunnen het. We kunnen allemaal geloven in ons vermogen om te veranderen #ObamaFarewell".

De voormalige Destiny's Child-zangeres Michelle Williams liet weten dat ze haar tranen niet kon bedwingen en bedankte Obama.

De voormalige basketbalspeler Earvin Magic Johnson prees de bestuursstijl van de vertrekkende president. "Obama heeft zijn land met welwillendheid, nederigheid en veerkracht gediend en ik voel me vereerd hem een vriend te mogen noemen", aldus Johnson op Twitter.

Obama treedt op 20 januari terug als president van de Verenigde Staten en wordt opgevolgd door de New Yorkse zakenman Donald Trump.

Verder lezen?
Elke maand 15 premium artikelen gratis
Ik heb al een account / ik ben abonnee
Verder lezen?
U heeft deze maand 15 Premium artikelen gratis gelezen.
Tijd voor een abonnement!
18.8 °C
WZW4
Beurs AEX
AEX 519.1
+ / - -0.88%
Familie Kluivert redt puppies
Rossana Kluivert is met het gezin in de auto gesprongen om drie puppies te redden van de straten...