Pssst! De Telegraaf krijgt een nieuwe website. Nieuwsgierig? Bekijk ‘m hier!

SNELNIEUWS

Zondag 24 september
Dit is het laatste Premium artikel dat u gratis kunt lezen. Tijd voor een abonnement!
premium
Foto: Hollandse Hoogte

Oprah Winfrey dankzij deal naar maatje 42

11 JAN 2017

Oprah Winfrey staat bekend als een jojo als het gaat om haar gewicht, maar nu is ze dan toch echt veel afgevallen. De presentatrice brak uit de sleur toen Weight Watchers haar belde met een deal. Na wat onderhandelen kreeg ze 10 procent van de winst van het bedrijf.

Vervolgens begon ze aan het programma en viel ze ruim 19 kilo af. "Dit was het makkelijkste afvalproces dat ik ooit heb meegemaakt", vertelt de 62-jarige presentatrice aan People.

Oprah, die inmiddels maatje 42 heeft, was in de zomer van 2015 vastberaden om 9 kilo af te vallen. Een enkelblessure gooide echter roet in het eten. Ze kwam bijna 8 kilo aan na een maand gestrekt op de bank 'jalapeñobagels te eten'. "Je eet dan behoorlijk veel, maar beweegt niet", vertelt Oprah in het interview. Ze zegt dat ze daarna weer ontzettend baalde van haar gewicht.

Strijd

Verder laat de presentatrice weten dat ze zich 'constant schaamde', ondanks al het succes in haar leven. Ook vertelt ze over haar jarenlange geworstel met jojo-diëten en over de steun van haar partner Stedman Graham en haar vriendin Gayle King, die ook met Weight Watchers bezig is.

Het belangrijkste, zegt Oprah, is dat haar houding tegenover eten gezonder is geworden. "Ik voer eindelijk geen strijd meer met eten."

Verder lezen?
Elke maand 15 premium artikelen gratis
Ik heb al een account / ik ben abonnee
Verder lezen?
U heeft deze maand 15 Premium artikelen gratis gelezen.
Tijd voor een abonnement!
14.5 °C
O2
Beurs AEX
AEX 528.03
+ / - -0.08%
Wordt deze Miss het Koffermeisje?
Simone (19) wist alle ogen op zich gericht tijdens de verkiezing Miss Beauty of Gelderland. Ze mag...