Nieuw! Elke maand
15 Premium artikelen gratis.
Registreer nu of log in en lees voortaan elke maand 15 Premium artikelen gratis.

SNELNIEUWS

Donderdag 30 maart
Dit is het laatste Premium artikel dat u gratis kunt lezen. Tijd voor een abonnement!
premium
Foto: EPA

Charlie Sheen suïcidaal na hiv-diagnose

11 JAN 2017

Charlie Sheen wilde een einde aan zijn leven maken toen hij te horen kreeg dat hij hiv-positief is. In een interview met ABC vertelde de 51-jarige acteur over zijn eerste reactie na de diagnose die ruim vijf jaar geleden werd gesteld.

"De dag dat ik de diagnose kreeg, wilde ik mezelf een kogel door mijn kop jagen", herinnert Charlie zich. "Maar mijn moeder was bij me en ik zou dat nooit in haar bijzijn doen en haar de rommel op laten ruimen", grapte de acteur meteen in Good Morning America.

Charlie vertelde dat hij al snel andere inzichten kreeg en zich realiseerde dat hiv geen doodvonnis is. "Ze gaven me een handvol pillen en zeiden: je kunt naar huis, je blijft leven. Ik ben zo dankbaar dat er medicatie beschikbaar is."

Mooie uitspraken

De acteur voelt zich heel goed, maar de 'oude Charlie Sheen' die zichzelf een 'warlock' met 'tiger blood' en 'adonis dna' noemde, schuilt nog ergens in hem. "Ik geloof dat ons dna bestaat uit al onze ervaringen, de goede én de slechte."

Desondanks geeft Charlie toe dat ook hij zich schaamt als hij interviews terugziet waarin hij verklaart altijd 'winning' te zijn. "Het is wel een beetje beschamend. Als ik het zie, denk ik: dude, wat was dat in godsnaam?! Maar het heeft in ieder geval een paar mooie uitspraken opgeleverd."

Verder lezen?
Elke maand 15 premium artikelen gratis
Ik heb al een account / ik ben abonnee
Verder lezen?
U heeft deze maand 15 Premium artikelen gratis gelezen.
Tijd voor een abonnement!
11.8 °C
ZZW3
Beurs AEX
AEX 513.58
+ / - +0.28%
Doodenge trailer nieuwe IT-film
Misschien kent u de bloedstollende film IT nog wel uit de jaren 90. Nu bijna 20 jaar later is er...