Pssst! De Telegraaf krijgt een nieuwe website. Nieuwsgierig? Bekijk ‘m hier!

SNELNIEUWS

Zaterdag 23 september
Dit is het laatste Premium artikel dat u gratis kunt lezen. Tijd voor een abonnement!
premium
Foto: Hollandse Hoogte

'Ik heb geen zin in viezigheid'

Patty Brard klaar met 'vriendin' Patricia Paay

01 MRT 2017

Patty Brard is helemaal klaar met haar voormalige vriendin Patricia Paay. Ze is van mening dat La Paay zich eens moet gedragen als een vrouw van haar leeftijd. "Ik distantieer me van haar levenswijze."

Patty geeft in de Story aan dat ze er echt niets mee te maken wil hebben. "Ik heb geen zin in viezigheid en leid een normaal leven."

La Brard is daarnaast helemaal niet blij met het feit dat Paay haar buurman en oud-zakenpartner Maarten Oostvogel ervan beschuldigt het beruchte seksfilmpje te hebben verspreid. Patty en Maarten zitten nú al een tijdje in zaken. Samen brengen ze een collectie corrigerend ondergoed op de markt. Het is dus niet zo verwonderlijk dat de voormalig Luv'-zangeres in Oostvogel's 'kamp' zit: "Maarten is een fantastische kerel en goudeerlijk!"

Zwartgemaakt

Patty meent dan ook dat alles uit de lucht gegrepen is. "Hij wordt door zowel Patricia als in de media zwartgemaakt en dat is niet terecht. Ik ben héél blij met hem." Veel meer wil de diva er niet over kwijt. "Het heeft geen zin om daar uitspraken over te doen."

Toch kan ze het als afsluiter niet laten: "Patricia is al lange tijd vreemd bezig en het is niet voor niets dat ik niet op haar huwelijk was."

Foto: TMG

Verder lezen?
Elke maand 15 premium artikelen gratis
Ik heb al een account / ik ben abonnee
Verder lezen?
U heeft deze maand 15 Premium artikelen gratis gelezen.
Tijd voor een abonnement!
9.7 °C
ZZO1
Beurs AEX
AEX 528.03
+ / - -0.08%