Nieuw! Elke maand
15 Premium artikelen gratis.
Registreer nu of log in en lees voortaan elke maand 15 Premium artikelen gratis.

SNELNIEUWS

Zaterdag 19 augustus
Dit is het laatste Premium artikel dat u gratis kunt lezen. Tijd voor een abonnement!
premium
Foto: Hollandse Hoogte

Kappen!-acteur speelt hoofdrol in gayfilm

16 MRT 2017

Acteurs Tonko Bossen, bekend van de Carry Slee-verfilming Kappen, en Valentijn Avé (100% Coco) gaan de hoofdrollen spelen in de nieuwe korte Nederlandse film Turn it around. Dit heeft producent Francois Pieneman van Worldvisuals Film donderdag bekendgemaakt.

In Turn it around heeft 15-jarige Bram (Avé) zijn vrienden nog niet verteld heeft dat hij homoseksueel is. Op een huisfeest ontmoet hij de 17-jarige Florian (Bossen) die dat weekend op doorreis is. Durft Bram achter Florian aan te gaan?

Behalve Bossen en Avé spelen ook Jacques Lucassen en Ilse Warringa in de film. Turn it around wordt geregisseerd door Niels Bourgonje, die met zijn vorige korte film Buddy voor bijna vijftig internationale filmfestivals werd geselecteerd, waaronder het prestigieuze Palm Springs Shortfest in de VS. Eerder maakte Bourgonje al de bekroonde films Brand, Rust en Deserted.

Turn it around wordt gemaakt in samenwerking met 3LAB, de plek van de NPO waar jonge filmmakers de kans krijgen te experimenteren en nieuwe dingen uit te proberen. De film wordt in het voorjaar uitgezonden.

Verder lezen?
Elke maand 15 premium artikelen gratis
Ik heb al een account / ik ben abonnee
Verder lezen?
U heeft deze maand 15 Premium artikelen gratis gelezen.
Tijd voor een abonnement!
14.5 °C
ZW4
Beurs AEX
AEX 519.64
+ / - -0.78%
Totale hysterie voor Channing Tatum
Gillende vrouwen bivakkeerden de hele dag bij de rode loper van de première van Logan Lucky om...