Pssst! De Telegraaf krijgt een nieuwe website. Nieuwsgierig? Bekijk ‘m hier!

SNELNIEUWS

Maandag 25 september
Dit is het laatste Premium artikel dat u gratis kunt lezen. Tijd voor een abonnement!
premium
Foto: Hollandse Hoogte

Doodsbange Rita Ora laat panic room bouwen

20 MRT 2017

Nadat ze in 2015 oog in oog stond met een inbreker die haar slaapkamer was binnengedrongen, heeft Rita Ora een hypermoderne panic room in haar Noord-Londense woning laten bouwen.

De 26-jarige zangeres heeft volgens Daily Mail aan vrienden laten weten ‘mentale littekens’ opgelopen te hebben als gevolg van het incident, waarvoor de dader in juni tot een celstraf van vijf jaar is veroordeeld.

Rita is nog steeds doodsbang en ze blijft voortdurend lasthouden van nachtmerries over de inbreker”, vertelt een vriendin aan het Britse dagblad. “En hoewel de dader achter slot en grendel zit, heeft ze nog steeds de angst dat er iets dergelijks opnieuw zal plaatsvinden in de toekomst. Daarom heeft Rita een beveiligingsteam ingeschakeld dat zich heeft beziggehouden met het inrichten en de bouw van een panic room.”

Stalen wand

De specialisten hebben haar villa onder andere voorzien van camera's, alarminstallaties en elektrische poorten, naast de beveiligde kamer die ruim 20.000 pond (ruim 23.000 euro) heeft gekost. De presentatrice kan nu met één druk op de knop een gigantische stalen wand vanuit het plafond naar beneden laten komen, zodat ze zich kan beschermen tegen eventuele indringers.

“Vanuit daar kan ze de politie inschakelen en inbrekers niet de kans geven om bij haar te komen. Het was een behoorlijke investering, maar dat weegt niet op tegen de prijs van haar veiligheid.”

Verder lezen?
Elke maand 15 premium artikelen gratis
Ik heb al een account / ik ben abonnee
Verder lezen?
U heeft deze maand 15 Premium artikelen gratis gelezen.
Tijd voor een abonnement!
11.9 °C
O2
Beurs AEX
AEX 528.03
+ / - -0.08%
Wordt deze Miss het Koffermeisje?
Simone (19) wist alle ogen op zich gericht tijdens de verkiezing Miss Beauty of Gelderland. Ze mag...