Nieuw! Elke maand
15 Premium artikelen gratis.
Registreer nu of log in en lees voortaan elke maand 15 Premium artikelen gratis.

SNELNIEUWS

Zaterdag 19 augustus
Dit is het laatste Premium artikel dat u gratis kunt lezen. Tijd voor een abonnement!
premium
Foto: ANP

Koningin Elizabeth zoekt ervaren stoffeerder

20 MRT 2017

De Britse koningin Elizabeth is toe aan nieuwe gordijnen. De negentigjarige vorstin is daarom op zoek naar een ervaren stoffeerder, blijkt uit een vacature op de website van The Royal Household.

De toekomstige stoffeerder van de koningin moet begrijpen dat gordijnen zorgen voor de ‘finishing touch’. Er is heel wat meters stof nodig; de vitrage van Buckingham Palace, Windsor Castle en St. James’s Palace moet worden verzorgd. De drie koninklijke residenties tellen meer dan duizend kamers, ieder met eigen meubilair en stoffering.

Elizabeth wil een fulltime gordijnenmaker, die aan “meerdere projecten” gaat werken en met “een groot aantal historische objecten” aan de slag moet. De koningin zoekt een “expert met ruime ervaring” en stelt hoge eisen aan het afwerkingsniveau. Kandidaten moeten dan ook niet alleen met een machine kunnen naaien, maar ook met de hand.

De uitverkoren kandidaat kan rekenen op een jaarsalaris van 22.000 pond (ruim 25.000 euro) en secundaire arbeidsvoorwaarden als een pensioenregeling. Geïnteresseerden moeten voor 7 april reageren.

Verder lezen?
Elke maand 15 premium artikelen gratis
Ik heb al een account / ik ben abonnee
Verder lezen?
U heeft deze maand 15 Premium artikelen gratis gelezen.
Tijd voor een abonnement!
15.8 °C
W3
Beurs AEX
AEX 519.64
+ / - -0.78%
Totale hysterie voor Channing Tatum
Gillende vrouwen bivakkeerden de hele dag bij de rode loper van de première van Logan Lucky om...