Nieuw! Elke maand
15 Premium artikelen gratis.
Registreer nu of log in en lees voortaan elke maand 15 Premium artikelen gratis.

SNELNIEUWS

Zaterdag 19 augustus
Dit is het laatste Premium artikel dat u gratis kunt lezen. Tijd voor een abonnement!
premium
Foto: BRUNO PRESS

Van der Geest: wereldreis met bejaarden fantastisch

20 MRT 2017

Dennis van der Geest genoot met volle teugen van zijn wereldreis met bejaarden. De oud-judoka vloog voor het nieuwe SBS6-programma De wereld rond met 80-jarigen van het ene naar het andere continent.

“In het dagelijks leven komen deze mensen vaak niet veel verder dan de supermarkt in hun dorp”, zegt Dennis over de acht deelnemers, vier mannen en vier vrouwen, die elkaar voor hun grote reis niet kenden. “Nu maken ze een reis rond de wereld waar menig avontuurlijke twintiger jaloers op zou zijn.”

De ouderen hebben allemaal een grote droom die alleen in het buitenland uit kan komen. Zo wil de een graag een huskytocht meemaken en de ander een helikoptervlucht over een jungle maken. In elke aflevering komt één droom uit, maar er is ook tijd voor de toeristische trekpleisters. De buitenlandse avonturen van de hoogbejaarden zijn vanaf donderdag 21 mei wekelijks te zien op SBS6.

Dennis vond het “fantastisch om met hen de wereld over te mogen gaan”. “Alsof ze elkaar al jaren kennen leven ze met elkaar mee, en beleven ze met elkaar hoe ieders droom werkelijkheid wordt.”

Verder lezen?
Elke maand 15 premium artikelen gratis
Ik heb al een account / ik ben abonnee
Verder lezen?
U heeft deze maand 15 Premium artikelen gratis gelezen.
Tijd voor een abonnement!
15.8 °C
W3
Beurs AEX
AEX 519.64
+ / - -0.78%
Totale hysterie voor Channing Tatum
Gillende vrouwen bivakkeerden de hele dag bij de rode loper van de première van Logan Lucky om...