Pssst! De Telegraaf krijgt een nieuwe website. Nieuwsgierig? Bekijk ‘m hier!

SNELNIEUWS

Zaterdag 23 september
Dit is het laatste Premium artikel dat u gratis kunt lezen. Tijd voor een abonnement!
premium
Foto: Hollandse Hoogte

Jamai twijfelt over volgend seizoen Idols

19 APR 2017

Jamai Loman weet nog niet of hij ook in een eventueel volgend seizoen van Idols achter de jurydesk kruipt. De zanger, die in 2003 het eerste seizoen van de talentenjacht won, sprak zijn twijfels woensdag uit.

“Of ik het mezelf nog een seizoen zie doen? Nou, dat weet ik nog niet”, zei Jamai tegen Radio 10. “Ik moet wel zeggen: ik vind het ongelofelijk leuk om te doen, om daar achter die tafel te zitten, maar ik weet het echt nog niet. Het hangt ook af van wat de andere juryleden gaan doen, dat is ook nog niet zeker allemaal. En of het in mijn agenda past.”

Jamai nam vorig jaar zitting in de jury van de talentenjacht, naast Martijn Krabbé, Eva Simons en Ronald Molendijk. Het viertal beoordeelt ook dit jaar het deelnemend zangtalent. Woensdagavond strijden Bram Boender, Julia van Helvoirt en Mitch Lodewick om de titel Idol 2017.

De zesde reeks Idols trekt veel minder kijkers dan het vijfde seizoen. Ruben Nicolai, die de talentenjacht presenteert, opperde daarom er een jaar tussenuit te gaan met Idols. Jamai betwijfelt of dat de oplossing is. “Ik weet niet of dat nou gaat uitmaken hoor. Je hebt daarvoor geen enkele garantie natuurlijk. Ik ben zelf minder bezig met die kijkcijfers moet ik zeggen, maar het is natuurlijk wel heel jammer dat dit seizoen minder bekeken wordt. Gelukkig wordt er wel goed online teruggekeken.”

Verder lezen?
Elke maand 15 premium artikelen gratis
Ik heb al een account / ik ben abonnee
Verder lezen?
U heeft deze maand 15 Premium artikelen gratis gelezen.
Tijd voor een abonnement!
10.8 °C
W1
Beurs AEX
AEX 528.03
+ / - -0.08%