Nieuw! Elke maand
15 Premium artikelen gratis.
Registreer nu of log in en lees voortaan elke maand 15 Premium artikelen gratis.

SNELNIEUWS

Woensdag 23 augustus
Dit is het laatste Premium artikel dat u gratis kunt lezen. Tijd voor een abonnement!
premium
Foto: RTL/Stefanie Lisabeth

De grote ontknoping:

Deze relaties hebben Temptation Island doorstaan

20 APR 2017 Lysanne Veerkamp

Na een flink aantal spraakmakende afleveringen, was het donderdagavond op de Nederlandse televisie zo ver: de ontknoping van Temptation Island. In de grande finale was te zien welke stellen de ultieme relatietest op het eiland vol verleidingen hebben overleefd.

Tijdens de allerlaatste aflevering van het opzienbarende RTL 5-programma was te zien hoe het de deelnemende koppels vergaat nu de elf dagen durende trip naar Thailand erop zit. Een week eerder zagen de stellen elkaar al tijdens het laatste kampvuur, waarbij er de nodige frustraties en woede geuit werden.

Erg verrassend is het niet dat Merijn en Lisa geen stel meer zijn. Hij heeft daarentegen Lisa verruilt voor verleidster Pommeline, zoals vorige week per ongeluk al bekend door hen werd gemaakt op Facebook.

Dat Lize en Jefferson geen koppel meer zijn is ook niet echt nieuws. In de voorafgaande afleveringen was duidelijk te zien hoe Lize smoorverliefd werd op de man met de magische vingers, op een gitaar welteverstaan, namelijk Ken. Jefferson is nu single en laat weten de nodige hartzeer aan zijn deelname over te hebben gehouden. Lichtelijk geëmotioneerd vertelt hij: "Ik mis het, om zo'n band te hebben als met Lize. Maar altijd als ik dat mis, dan denk ik terug aan wat er gebeurd is."

Tweede kans

Herbert en Jolien zijn tegen alle verwachtingen in weer samen. Herbert ging behoorlijk uit zijn dak tijdens het kampvuur en liet toen overduidelijk blijken niet verder te willen gaan. Na heel wat gesprekken zijn de twee toch weer samen, maar is er wel besloten om serieuze plannen voorlopig in de ijskast te zetten.

Bij fitnessduo Rosanna en Niels hangt het erom. Vanavond is duidelijk geworden dat de twee hun relatie een tweede kans hebben gegeven, ondanks dat Niels een aflevering eerder nog meedeelde er een punt achter te willen zetten omdat zijn sportieve vriendin is vreemdgegaan met Alex en er eerder gesuggereerd werd dat ze na de daad naar het ziekenhuis moest.

Verder lezen?
Elke maand 15 premium artikelen gratis
Ik heb al een account / ik ben abonnee
Verder lezen?
U heeft deze maand 15 Premium artikelen gratis gelezen.
Tijd voor een abonnement!
22.0 °C
OZO3
Beurs AEX
AEX 520.72
+ / - -0.22%
Mel B. loopt live op tv boos weg
Tijdens de liveshow van America`s Got Talent wordt jurylid Mel B. woest op Simon Cowell, die een...