Nieuw! Elke maand
15 Premium artikelen gratis.
Registreer nu of log in en lees voortaan elke maand 15 Premium artikelen gratis.

SNELNIEUWS

Zondag 20 augustus
Dit is het laatste Premium artikel dat u gratis kunt lezen. Tijd voor een abonnement!
premium
Foto: ANP

Zus van Michael: Barbie heeft me bedrogen

21 APR 2017

De zus van Michael van der Plas is niet bepaald blij met de manier waarop haar schoonzus Samantha haar nieuwe relatie met pornoster Rolf Tangel bekend heeft gemaakt. Priscilla voelt zich 'genaaid' door de realityster, die ook wel bekendstaat als Barbie.

"We zagen elkaar dagelijks en daarom vind ik het ook zo raar dat ze nu ineens een maand een relatie heeft met Rolf. Ik heb daar nooit iets van gemerkt", zegt Priscilla tegen Shownieuws.

"Nu voel ik mij ook best wel genaaid. Ik zit 's ochtends gewoon gezellig met haar te babbelen over Michael en dat ze naar Spanje gaat. En dat het wel goed komt tussen hun en dat ze voor elkaar zijn gemaakt. Dat soort dingen. En 's avonds hebben ze ineens een relatie. Ik dacht: we hebben vanochtend nog allemaal dingen besproken. Dat is schijnbaar allemaal gelogen."

De Scheveningse vindt het raar dat Samantha haar het nieuws ook niet persoonlijk heeft verteld. "Ik las het op Facebook." Ze nam daarom contact op met Samantha om te vragen of het waar was. "Ze gaf het ook echt toe. Ik vind het klote hoe het allemaal gaat nu."

Barbie liet donderdag weten dat haar scheiding van Michael bijna een feit is. Alleen de papieren moeten nog ondertekend worden. Daarmee komt er een eind aan hun vijfjarige huwelijk.

Verder lezen?
Elke maand 15 premium artikelen gratis
Ik heb al een account / ik ben abonnee
Verder lezen?
U heeft deze maand 15 Premium artikelen gratis gelezen.
Tijd voor een abonnement!
14.6 °C
WZW2
Beurs AEX
AEX 519.64
+ / - -0.78%
Totale hysterie voor Channing Tatum
Gillende vrouwen bivakkeerden de hele dag bij de rode loper van de première van Logan Lucky om...