Nieuw! Elke maand
15 Premium artikelen gratis.
Registreer nu of log in en lees voortaan elke maand 15 Premium artikelen gratis.

SNELNIEUWS

Zaterdag 19 augustus
Dit is het laatste Premium artikel dat u gratis kunt lezen. Tijd voor een abonnement!
premium
Foto: Hollandse Hoogte

Vlogger Monica Geuze hoeft niet op tv

13 MEI 2017

Monica Geuze heeft geen ambitie om ooit televisie te gaan maken. De populaire vlogger wil het alleen als ze de kans krijgt iets te doen wat bij haar past. "Ik ga het niet alleen doen om op tv te komen, want eerlijk gezegd maakt me dat echt geen zak uit", zegt de 22-jarige internetster in Het Parool.

Voorlopig kijkt Monica vooral hoe en waar ze het meest kan verdienen. "Ik ga niet ontkennen dat ik gefocust ben op geld verdienen. Als ik meer kan verdienen met mijn YouTube-kanaal dan met tv-werk, waarvoor ik ook nog tientallen draaidagen heb, maak ik liever video's in mijn woonkamer. De kans is vrij aanwezig dat ik zo ook nog eens meer mensen bereik."

Monica kluste de laatste jaren ook enige tijd bij als dj, maar daar is ze mee gestopt. Het gaf te weinig voldoening. "Het interesseerde de mensen geen bal wat ik draaide. Dan komt echt de puber in mij naar boven: als het jullie niks boeit, dan mij ook niet. Ging ik kutmuziek draaien. Op een gegeven moment zei mijn manager: stop er toch mee. Er viel een grote inkomstenbron weg, maar dat vind ik niet erg."

Ondanks haar jonge leeftijd verscheen vorige maand al een autobiografie van Monica. Dat viel haar naar eigen zeggen behoorlijk tegen. "Het is fucking veel werk, je schrijft niet even een boek in een paar dagen. Dat heb ik, door eigen naïviteit, onderschat."

Verder lezen?
Elke maand 15 premium artikelen gratis
Ik heb al een account / ik ben abonnee
Verder lezen?
U heeft deze maand 15 Premium artikelen gratis gelezen.
Tijd voor een abonnement!
15.1 °C
WZW3
Beurs AEX
AEX 519.64
+ / - -0.78%
Totale hysterie voor Channing Tatum
Gillende vrouwen bivakkeerden de hele dag bij de rode loper van de première van Logan Lucky om...