Pssst! De Telegraaf krijgt een nieuwe website. Nieuwsgierig? Bekijk ‘m hier!

SNELNIEUWS

Dinsdag 26 september
Dit is het laatste Premium artikel dat u gratis kunt lezen. Tijd voor een abonnement!
premium
Foto: Hollandse Hoogte / Fotopersburo Edwin Janssen

Sterretje wil geen foto’s van geslachtsdeel

18 MEI 2017

Tony ‘Sterretje’ Wyczynski gaat donderdagavond op nationale televisie met de billen bloot. Hij is de eerste deelnemer van Adam zkt. Eva VIPS.

Aan RTL laat hij weten: “Je hoeft me geen foto’s te sturen van mijn eigen piemel”, zei de dj en realityster die al foto’s van zijn eigen geslachtsdeel toegestuurd kreeg. “Ik weet echt hoe hij eruitziet.”

Tony denkt dat zijn vrienden en familie allemaal afstemmen op RTL 5. “Die zitten vanavond met popcorn en een pot bier op de bank, ‘zo, nu gaan we de bolle eens even belachelijk maken’.” Hij wenste iedereen veel plezier.

Poespas

Volgens de dj, die verklapte een van de dames gekozen te hebben, was Adam zkt. Eva een “ideale manier om iemand echt te leren kennen”. “Normaal is het maar poespas, maar die meiden die naar bij kwamen moesten zich ook helemaal blootgeven en dat is wel een groot verschil in plaats van dat je twee keer flirt.”

Tony had er moeite mee uit de kleren te gaan. Het moment dat hij zijn boxershort moest laten zakken, noemt hij het meest ongemakkelijke. “Daar had ik heel veel moeite mee”, zei de Hagenaar, die zeven jaar geleden bekend werd als een van de feestbeesten uit Oh Oh Cherso.

Toen Tony werd gevraagd voor het naaktprogramma, dacht hij dat het een grap was. “Maar het ging maar door. Toen dacht ik: ik heb het nog nooit gedaan, waarom niet? Ik doe het, omdat het kan.”

Verder lezen?
Elke maand 15 premium artikelen gratis
Ik heb al een account / ik ben abonnee
Verder lezen?
U heeft deze maand 15 Premium artikelen gratis gelezen.
Tijd voor een abonnement!
13.0 °C
ONO2
Beurs AEX
AEX 528.5
+ / - +0.14%