Pssst! De Telegraaf krijgt een nieuwe website. Nieuwsgierig? Bekijk ‘m hier!

SNELNIEUWS

Dinsdag 26 september
Dit is het laatste Premium artikel dat u gratis kunt lezen. Tijd voor een abonnement!
premium
Foto: Hollandse Hoogte

Kim Kardashian viert mijlpaal op Instagram

19 MEI 2017

Kim Kardashian behaalde donderdag 100 miljoen volgers op Instagram. De realityster staat daarmee in de top 10 van meest gevolgde personen van de applicatie en dat was reden voor een speciale viering, zo liet de 36-jarige Kim aan haar fans weten.


"Ik kan nog niet geloven dat ik de 100 miljoen volgers op Instagram heb bereikt, dank jullie wel!", schreef Kim op haar website. "Om het te vieren wil ik met jullie terugkijken op de collectie van de meest gelikete foto's."

she has no clue what 100 million followers means but she's excited cause i'm excited lol thanks for the follows and the love  

Een bericht gedeeld door Kim Kardashian West (@kimkardashian) op

Kim publiceerde een aantal foto's uit het verleden en gaf een persoonlijke uitleg hoe de foto tot stand was gekomen. De meeste foto's waren familiekiekjes met echtgenoot Kanye West en hun twee kinderen, dochter North en zoontje Saint.


Met het behalen van de mijlpaal van 100 miljoen volgers handhaaft Kim zich in de top 10, maar is nog enige afstand verwijderd van de nummer 1: zangeres Selena Gomez, die 120 miljoen volgers heeft.

Verder lezen?
Elke maand 15 premium artikelen gratis
Ik heb al een account / ik ben abonnee
Verder lezen?
U heeft deze maand 15 Premium artikelen gratis gelezen.
Tijd voor een abonnement!
13.0 °C
ONO2
Beurs AEX
AEX 528.5
+ / - +0.14%