Pssst! De Telegraaf krijgt een nieuwe website. Nieuwsgierig? Bekijk ‘m hier!

SNELNIEUWS

Dinsdag 26 september
Dit is het laatste Premium artikel dat u gratis kunt lezen. Tijd voor een abonnement!
premium
Foto: BrunoPress

The Situation gebruikte drugs tijdens opnamen

19 MEI 2017

Mike 'The Situation' Sorrentino uit de MTV-serie Jersey Shore gebruikte tijdens de opnamen van het speciale seizoen in Italië veel drugs. Dat zegt de realityster in een interview met E! News.

"Toen ik voor het eerst na jaren terugkeek naar de show dacht ik: oh mijn god, was ik écht zo?", vertelt Sorrentino, die inmiddels al 19 maanden nuchter is. "Ik was in de twintig, ik gebruikte veel drugs toen", vervolgt de realityster die zegt dat met name het seizoen dat zich in Italië afspeelde, voor hem moeilijk was om terug te kijken. "Ik probeerde dat jaar clean te blijven maar dat lukte niet en dat frustreerde, dat zie je ook", verklaart The Situation.


Sorrentino kampte in het verleden met verschillende verslavingen. In 2014 moest hij van de rechter zich laten behandelen voor zijn alcoholverslaving om te voorkomen dat hij voor een belastingschuld in de cel zou belanden. En in 2012 zocht de tv-ster hulp om van zijn verslaving aan pijnstillers af te komen.


Het gaat inmiddels een stuk beter met de Jersey Shore-acteur, die er zelfs aan denkt een familie te beginnen met zijn vriendin Lauren Pesce, met wie hij al een tijd een relatie heeft. "Ik ben in de dertig nu", lacht hij, "Ik wil een gezin beginnen, dit jaar nog", aldus Sorrentino.


Verder lezen?
Elke maand 15 premium artikelen gratis
Ik heb al een account / ik ben abonnee
Verder lezen?
U heeft deze maand 15 Premium artikelen gratis gelezen.
Tijd voor een abonnement!
13.0 °C
ONO2
Beurs AEX
AEX 528.5
+ / - +0.14%