Pssst! De Telegraaf krijgt een nieuwe website. Nieuwsgierig? Bekijk ‘m hier!

SNELNIEUWS

Donderdag 21 september
Dit is het laatste Premium artikel dat u gratis kunt lezen. Tijd voor een abonnement!
premium
Foto: ANP

Rapper Negativ en Kenny B in muzikale film

19 MEI 2017

Rapper Negativ, Voice Kids-deelneemster Georgiefa Boomdijk en Kenny B zijn te zien in de nieuwe Nederlands-Surinaamse speelfilm Sing Song. De muzikale komedie van regisseur Mischa Kamp is vanaf 19 juli in de Nederlandse bioscopen te zien.

Dat maakten producent Submarine Film en distributeur In the Air vrijdag bekend tijdens het Filmfestival van Cannes. Sing Song vertelt over de 16-jarige Jasmine (Boomdijk) die samen met gitarist Stijn (Floris Bosma) naar Suriname reist om mee te doen aan een song-contest. Zij heeft echter een dubbele agenda; Jasmine hoopt in Suriname ook haar moeder te vinden

De cast van de film bestaat uit acteurs, muzikanten, zangeressen en stand-uppers uit Suriname en Nederland. Negativ speelt de vader van Jasmine; de rol van muziekcoach wordt vertolkt door Glen Faria. Faria, ook bekend als rapper McFit heeft samen met Kenny B de muziek verzorgd. Kenny B maakt ook zijn filmdebuut in Sing Song.

Regisseur Mischa Kamp maakte eerder grote, veel bekroonde successen als Het Paard van Sinterklaas en Jongens. De trailer van de film is vrijdag op YouTube gelanceerd. Sing Song is vanaf 19 juli in de Nederlandse bioscopen te zien.

Verder lezen?
Elke maand 15 premium artikelen gratis
Ik heb al een account / ik ben abonnee
Verder lezen?
U heeft deze maand 15 Premium artikelen gratis gelezen.
Tijd voor een abonnement!
13.4 °C
Z3
Beurs AEX
AEX 528.66
+ / - 0.0%
John maakt schoonmoeder doodsbang
John Williams bezorgt zijn schoonmoeder de schrik van haar leven. De grap die hij uithaalt valt...