Nieuw! Elke maand
15 Premium artikelen gratis.
Registreer nu of log in en lees voortaan elke maand 15 Premium artikelen gratis.

SNELNIEUWS

Zaterdag 22 juli
Dit is het laatste Premium artikel dat u gratis kunt lezen. Tijd voor een abonnement!
premium
Foto: ANP

Rapper Negativ en Kenny B in muzikale film

19 MEI 2017

Rapper Negativ, Voice Kids-deelneemster Georgiefa Boomdijk en Kenny B zijn te zien in de nieuwe Nederlands-Surinaamse speelfilm Sing Song. De muzikale komedie van regisseur Mischa Kamp is vanaf 19 juli in de Nederlandse bioscopen te zien.

Dat maakten producent Submarine Film en distributeur In the Air vrijdag bekend tijdens het Filmfestival van Cannes. Sing Song vertelt over de 16-jarige Jasmine (Boomdijk) die samen met gitarist Stijn (Floris Bosma) naar Suriname reist om mee te doen aan een song-contest. Zij heeft echter een dubbele agenda; Jasmine hoopt in Suriname ook haar moeder te vinden

De cast van de film bestaat uit acteurs, muzikanten, zangeressen en stand-uppers uit Suriname en Nederland. Negativ speelt de vader van Jasmine; de rol van muziekcoach wordt vertolkt door Glen Faria. Faria, ook bekend als rapper McFit heeft samen met Kenny B de muziek verzorgd. Kenny B maakt ook zijn filmdebuut in Sing Song.

Regisseur Mischa Kamp maakte eerder grote, veel bekroonde successen als Het Paard van Sinterklaas en Jongens. De trailer van de film is vrijdag op YouTube gelanceerd. Sing Song is vanaf 19 juli in de Nederlandse bioscopen te zien.

Verder lezen?
Elke maand 15 premium artikelen gratis
Ik heb al een account / ik ben abonnee
Verder lezen?
U heeft deze maand 15 Premium artikelen gratis gelezen.
Tijd voor een abonnement!
21.1 °C
WZW3
Beurs AEX
AEX 522.22
+ / - -0.77%
Megadrukte bij frietzaak Lil Kleine
Hordes fans zijn vrijdagmiddag op de opening van friettent De Belg van rapper Lil Kleine en zijn...