Nieuw! Elke maand
15 Premium artikelen gratis.
Registreer nu of log in en lees voortaan elke maand 15 Premium artikelen gratis.

SNELNIEUWS

Vrijdag 18 augustus
Dit is het laatste Premium artikel dat u gratis kunt lezen. Tijd voor een abonnement!
premium
Foto: EPA

Songfestivalhits bezetten singles Top 100

19 MEI 2017

In de week na het Eurovisiesongfestival dringen meerdere liedjes van het liedjesfestijn binnen in de Singles Top 100. Lights and Shadows van OG3NE is gestegen van de 63e naar de veertiende plaats in de lijst van best verkochte singles.

De Portugese winnaar Salvador Sobral komt nieuw binnen in de lijst en bezet de 35e plaats met Amar pelos dois. De Belgische inzending Blanche komt binnen op plek 39 met het lied City Lights, waarmee ze in de finale van het Eurovisiesongfestival op de vierde plek eindigde.

Daarmee scoort Blanche beter dan Hey Mama van Sunstroke Project waarmee Moldavië zaterdagavond op de derde plek eindigde van het songfestival, maar in de Singles Top 100 genoegen moet nemen met de zeventigste plaats. Ook de jonge Kristian Kostov uit Bulgarije weet zijn tweede plek op het songfestival nauwelijks te verzilveren, want hij komt niet verder dan de 91e plaats in de singles Top 100.

De Puerto Ricaanse zanger Luis Fonsi voert voor de vierde week op rij de Singles Top 100 aan met Despacito, waarop hij hulp krijgt van Daddy Yankee en Justin Bieber.

Verder lezen?
Elke maand 15 premium artikelen gratis
Ik heb al een account / ik ben abonnee
Verder lezen?
U heeft deze maand 15 Premium artikelen gratis gelezen.
Tijd voor een abonnement!
19.1 °C
ZW4
Beurs AEX
AEX 518.58
+ / - -0.98%