Nieuw! Elke maand
15 Premium artikelen gratis.
Registreer nu of log in en lees voortaan elke maand 15 Premium artikelen gratis.

SNELNIEUWS

Vrijdag 18 augustus
Dit is het laatste Premium artikel dat u gratis kunt lezen. Tijd voor een abonnement!
premium
Foto: Hollandse Hoogte

Ali B open over ziekbed van vader

19 MEI 2017

Ali B was te gast in Collega Tour. Aan Twan Huys vertelde de rapper hoe zijn vader te horen kreeg dat hij longkanker had.

Ali B is openhartig als het sterven van zijn vader ter sprake komt. De arts die zijn vader onderzocht kon niet vertellen dat hij longkanker had, omdat hij geen punctie had gedaan. "Dat mogen ze niet. Ze moeten het echt bewijzen", sprak Ali.

Door die uitspraak stond de rapper voor een groot dilemma. "Ik vroeg aan de arts hoe groot de kans was dathet voorbij was voor mijn vader. Hij antwoordde met 'dat mag ik niet zeggen.' Ja, dan weet ik genoeg", ging Ali verder.

Uiteindelijk besloot Ali om zijn vader stapsgewijs te vertellen dat hij longkanker had. "Hij ging er nog steeds vanuit dat hij een zware longontsteking had. Ik moest hem telkens vertellen dat hij rekening moest houden dat het kanker was en dat het niet te behandelen is. Dat is heel heftig", sloot de openhartige Ali af.

Na het overlijden van zijn vader in 2015 reageerde de rapper via Twitter op alle berichten aan zijn adres. "Dank jullie wel voor jullie steun! Mijn lieve vader heeft me heel erg geinspireerd. Ik ben hem daar heel dankbaar voor."

Verder lezen?
Elke maand 15 premium artikelen gratis
Ik heb al een account / ik ben abonnee
Verder lezen?
U heeft deze maand 15 Premium artikelen gratis gelezen.
Tijd voor een abonnement!
19.1 °C
ZW4
Beurs AEX
AEX 518.47
+ / - -1.0%