Nieuw! Elke maand
15 Premium artikelen gratis.
Registreer nu of log in en lees voortaan elke maand 15 Premium artikelen gratis.

SNELNIEUWS

Donderdag 24 augustus
Dit is het laatste Premium artikel dat u gratis kunt lezen. Tijd voor een abonnement!
premium
Foto: EPA

Queen Elizabeth viert verjaardag vriendin

19 MEI 2017

Een restaurant in Londen waar veel beroemdheden over de vloer komen, had donderdagavond de ultieme vip als gast. Niemand minder dan koningin Elizabeth kwam naar het restaurant The Ivy op West End.

De Britse koningin Elizabeth, die zelden wordt gezien in openbare eetgelegenheden, droeg een elegante zilverkleurige jurk en een grijze paisley omslagdoek, zo is te zien op de website van Daily Mail. Elizabeth was een avondje uit om de tachtigste verjaardag van aartshertogin Helena van Habsburg te vieren. Zij zijn niet alleen vriendinnen, maar ook familie van elkaar want Helena is een nicht van prins Philip en van prins Michael van Kent. Helena van Habsburg is de dochter van Elizabeth van Griekenland (1904-1955).

De Britse koningin liet zich daarom ook vergezellen door prins Michael van Kent en diens echtgenote. Eerder op de dag had ze nog in de stromende regen een aantal militairen ontvangen op Buckingham Palace. Ze overhandigde het 1ste bataljon en de F Company van de Scots Guards hun nieuwe regimentsvlag.

Voor het verjaardagsdiner had de familie van de aartshertogin van Habsburg nog een presentje voor de gasten in de vorm van een portemonnee met daarop een jeugdfoto van de jarige.

Verder lezen?
Elke maand 15 premium artikelen gratis
Ik heb al een account / ik ben abonnee
Verder lezen?
U heeft deze maand 15 Premium artikelen gratis gelezen.
Tijd voor een abonnement!
20.4 °C
W4
Beurs AEX
AEX 519.91
+ / - +0.11%