Nieuw! Elke maand
15 Premium artikelen gratis.
Registreer nu of log in en lees voortaan elke maand 15 Premium artikelen gratis.

SNELNIEUWS

Zaterdag 19 augustus
Dit is het laatste Premium artikel dat u gratis kunt lezen. Tijd voor een abonnement!
premium
Foto: ANP

Paul de Leeuw wil vervolg op Lekker laat

13 JUN 2017

Paul de Leeuw denkt na over een vervolg op zijn late-nightprogramma Lekker laat dat hij deze maand vier weken lang presenteert op NPO 1.

In De Coen en Sander Show vertelde Paul dinsdag dat hij voor de VARA graag een vervolg maakt.

''Het is ontzettend leuk. De eerste week vond ik zwaar, omdat je de balans moet zien te vinden. Maar nu zijn we in de derde week en we hebben een waanzinnig leuk en goed team. We werken met plezier aan vier weken onderscheidende televisie. Het is bijzonder en leuk om te doen. De opdracht was om allesbehalve een talkshow te maken en we willen ook niet de onderwerpen herhalen die je al de hele avond ziet bij andere programma's, zoals de kabinetsformatie of de panda's."

Bestaansrecht

Zijn nieuwe programma heeft bestaansrecht, vindt Paul. ''Het wordt voldoende bekeken en de NPO is er heel blij mee. Soms zitten we op 600.000 kijkers en soms op 400.000. Als ze me nu voor nog een periode vragen zou ik dat ontzettend leuk vinden, maar dat zit er nu helemaal niet in. Ik stop 23 juni en dan ben ik tot oktober met andere dingen bezig zoals theater."

Paul de Leeuw is bezig met contractbesprekingen met BNN-VARA. ''Ik ga in ieder geval De kwis doen en ik hoop dat Lekker laat ook door kan gaan, maar ik weet niet wat ze gaan doen en of ze nog wel zin hebben in de comedy die we zouden maken." Een overstap naar de commerciële omroep vindt Paul geen optie. ''Dat kan ik ook niet maken, want dat wordt absoluut niet geaccepteerd door de kijker." Vanaf zondag presenteert Paul de Leeuw Ranking The Stars.

Verder lezen?
Elke maand 15 premium artikelen gratis
Ik heb al een account / ik ben abonnee
Verder lezen?
U heeft deze maand 15 Premium artikelen gratis gelezen.
Tijd voor een abonnement!
17.9 °C
WZW5
Beurs AEX
AEX 519.64
+ / - -0.78%
Totale hysterie voor Channing Tatum
Gillende vrouwen bivakkeerden de hele dag bij de rode loper van de première van Logan Lucky om...