Nieuw! Elke maand
15 Premium artikelen gratis.
Registreer nu of log in en lees voortaan elke maand 15 Premium artikelen gratis.

SNELNIEUWS

Zaterdag 19 augustus
Dit is het laatste Premium artikel dat u gratis kunt lezen. Tijd voor een abonnement!
premium
Foto: Hollandse Hoogte / Backgrid USA

Spencer en Heidi overwegen babynaam Speidi

19 JUN 2017

Spencer Pratt en Heidi Montag hebben het moeilijk met het kiezen van een naam voor hun zoon, die later dit jaar geboren zal worden. Voor de tweede naam van hun eerste kind houden ze een opmerkelijke optie open: Speidi.

Speidi is de 'stelletjesnaam' van Spencer en Heidi, die ze kregen in de tijd waarin sterrenkoppels standaard een bijnaam kregen die bestond uit een combinatie van hun twee namen. Zo gingen Brad Pitt en Angelina Jolie door het leven als Brangelina, werden Tom Cruise en Katie Holmes samen TomKat en wordt nog steeds weleens Kimye gebruikt wanneer het om Kim Kardashian en Kanye West gaat.

Op de vraag van Refinery 29 of Speidi op hun lijst met babynamen staat, antwoordt Spencer: "Het is een realistische voor de tweede naam. We hebben een voornaam die daar goed bij zou passen." De realityster grapt dat ook de naam Chris nog kans maakt, zodat de baby een naam deelt met acteur Chris Pratt. "Maar onze Chris Pratt zou heel anders zijn, die zou wel foto's nemen met zijn fans", aldus Spencer, met een knipoog naar de Jurassic World-ster, die aankondigde geen selfies met fans meer te maken.

Verder lezen?
Elke maand 15 premium artikelen gratis
Ik heb al een account / ik ben abonnee
Verder lezen?
U heeft deze maand 15 Premium artikelen gratis gelezen.
Tijd voor een abonnement!
15.1 °C
WZW3
Beurs AEX
AEX 519.64
+ / - -0.78%
Totale hysterie voor Channing Tatum
Gillende vrouwen bivakkeerden de hele dag bij de rode loper van de première van Logan Lucky om...